VIDEO SAMO CECA I MILIGRAM MOGU DA NAPUNE UŠĆE: Mili za Kurir obećao veliki spektakl!
Foto: Nebojša Mandić

Intervju. Aleksandar Milić Mili

VIDEO SAMO CECA I MILIGRAM MOGU DA NAPUNE UŠĆE: Mili za Kurir obećao veliki spektakl!

Stars -
Želim da u našoj zemlji napravim nešto kvalitetno, poput Gorana Bregovića i Emira Kusturice, i da to prepozna ceo svet, poručuje Aleksandar Milić, frontmen Miligrama.

Aleksandar Milić Mili siguran je u uspeh novog albuma grupe Miligram, koji je od danas u prodaji.Ipak, najviše se raduje novogodišnjem koncertu koji će održati 29. decembra ispred Narodne skupštine u Beogradu. On je ponosan što će se sva četiri dana, koliko traje program, u glavnom gradu čuti njegove pesme, kako u izvedbi Miligrama, tako i u interpretaciji Željka Joksimovića, Lepe Brene i Cece Ražnatović, koji takođe nastupaju ispred parlamenta.U intervjuu za Kurir poznati kompozitor dotakao se političke situacije u našoj zemlji, ekspanzije starleta i saradnje s Dadom Topićem, Cecom i ostalim pevačima.- Saradnja sa Cecom kroz moj jedinstven muzički žanr je jedna od najuspešnijih u našoj muzičkoj istoriji. Odlučio sam se za nju isključivo zbog boje njenog glasa, u kojem sam od početka video veliki potencijal. Po tom ključu biram i ostale izvođače za saradnju. Na novom albumu Tifa i ja lomimo glasove, a oba su nam raspala od svega i svačega. Alenov glas, koji je po mom mišljenju jedini svetski glas kod nas, ukrstio sam sa Dadom Topićem, Stevanom Anđelkovićem, Lanom Jurčević. Ti dueti su na novom albumu i zaista fenomenalno zvuče.

Na novom CD sarađivao si sa Seven Aurelijusom, američkim producentom. Koji je tvoj cilj? Zašto više ne sarađuješ s njom? Kakav je osećaj kad estrada peva ono što si ti napisao?
Sviraju ispred Narodne skupštine 29. decembra... Članovi grupe Miligram
Sviraju ispred Narodne skupštine 29. decembra... Članovi grupe Miligram

Da pređemo malo na starlete i rijaliti.

Kako usmeriti mlade? Šta misliš o političkoj situaciju u našoj zemlji?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track