(VIDEO) KRISTIJAN PONOVO PONIŽAVA STANIJU: Sva si veštačka, niko te ne voli!
Foto: Ps

Čas se mire, čas se svađaju

(VIDEO) KRISTIJAN PONOVO PONIŽAVA STANIJU: Sva si veštačka, niko te ne voli!

Stars -
Kistijan Golubović se našao u sukobu sa Stanijom Dobrojević, kada joj je zamerio na njenom licemernom ponašanju.

Iako su se pomirili, Golubović i dalje ne ostavlja starleru na miru, pa joj je tako očitao još jednu lekciju. On misli da Stanija nikada nije volela kao i da nije bila voljena, a priznao je i da je smatra veštačkom. Dobrojevićeva se hvalla kako je imala prave i velike ljubavi, na šta joj je on odgovorio da joj baš i ne veruje.

"Čim su toliko trajale mora da su "velike ljubavi". Daj nemoj da zezaš! Toliko traju švalerske veze. Moja žena je mlađa od tebe godinu dana i izgleda 5 puta bolje od tebe. Ti si loša riba i veštačka da bi tako pričala. Ti oko očiju imaš više bora nego ja, a stariji sam 17 godina od tebe", rekao je Kristijan starleti, pa je nastavio da hvali svoju suprugu. Stanija se branila i pričala kako je imala veze po 2,3 i 5 godina i da su to bile prave ljubavi.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

"Šta lečiš frustracije na mene? Kao ponižavaš moje veze! Moje veze su bile lepe i ljubavne, to što se nisu završile brakom hvala Bogu, jer sam bila nezrela tada", pričala je Stanija.

Golubović je nakon toga dodao kako je Stanija plitka kao i da ne shvata da je on nikada nije ogovorao sa Vendi.

"Ovo je moje mišljenje. Da nisi volela da, nisi voljena kada ne možeš jedne obične noge da opereš čoveku koga voliš. To nije ponižavanje", rekao je žestoki momak, a Stanija mu je odgovorila kako je on obična sirovina kada na taj način meri ljubav.

Pogledajte kako je izgledala njihova rasprava:

Farma 6/Kristijan Ponizio Staniju "moja Zena je... by zadkostellbokizadko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track