PUKLA POSLE FARME PA TRAŽI POSAO: Balerinina tarifa je 1.400 dinara za noć
Foto: Kurir

Zapala u finansijske probleme i traži posao

PUKLA POSLE FARME PA TRAŽI POSAO: Balerinina tarifa je 1.400 dinara za noć

Stars -
Jelena Milošević spiskala honorar iz rijalitija, pa je došla na ideju da počne da radi kao hostesa u kafani Zorice Marković

Jelena Milošević Balerina molila je svoju prijateljicu sa „Farme“ Zoricu Marković da je zaposli kao hostesu u svojoj kafani u Beogradu, gde bi joj honorar za jednu noć bio samo 1.400 dinara. Kako Stars saznaje, Novosađanka je očajna jer je potrošila sve pare koje je zaradila u rijalitiju i sad jedva krpi kraj s krajem.Prema našim informacijama, kad je Balerina po izlasku s imanja u Lisoviću zbog polomljenog nosa utičište našla u Zoričinom lokalu, posle nekoliko dana došla je na ideju da tu počne da zarađuje za život.- Pošto je ceo honorar od rijalitija brzo potrošila, Jelena je mislila da bi joj najpametnije bilo da zamoli svoju prijateljicu da joj da posao. Zna da se ne bi snašla kao konobarica, pa to radno mesto nije dolazilo u obzir. Ali kao hostesa bi se lepo uklopila, jer dobro izgleda, a trenutno je i poznata, pa je pitala Zoricu da li joj treba neko kao ona u kafani - priča naš izvor i dodaje da je Balerina bukvalno ostala bez dinara.

Balerina Jelena Milošević, Zorica Marković foto Kurir
Balerina Jelena Milošević, Zorica Marković foto Kurir

- Pitanje je gde je potrošila novac koji je dobila za „Farmu“, jer mi je rekla da nije imala pare za put do Beograda kad je Kristijan izašao s Farme, pa su njegovi ljudi došli po nju, a posle su joj platili kartu do Novog Sada. Markovićeva je provalila šta Balerina muči, pa joj se sama ponudila i kroz razgovor nabacila da bi dnevnica za hostesu bila 1.400 dinara i da su Jeleni u njenoj kafani vrata uvek otvorena - rekao je jedan njen prijatelj.Balerina nije odgovarala na naše pozive, ali jeste Zorica Marković, koja je donekle potvrdila našu priču.- Zaista mi nikad nije govorila o svojim finansijskim problemima, uopšte se nismo dotakle te teme. Meni se nije žalila. Nedavno smo bile na snimanju jedne emisije i onda sam nju i još neke farmere pozvala kod sebe u kafanu da se malo proveselimo. Predložila sam joj da radi kod mene, pa to je lep i fin posao. Nije mi još ništa odgovorila u vezi sa tim - rekla je pevačica za Stars.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track