(FOTO) TOPALKO RONIO SUZE: Devojčica Anastasija Rilak (10) zapevala i rasplakala žiri
Foto: Ps

Neki novi klinci

(FOTO) TOPALKO RONIO SUZE: Devojčica Anastasija Rilak (10) zapevala i rasplakala žiri

Stars -
Pevač Milan Topalović Topalko, koji je stalni član emisije "Neki novi klinci", gde se takmiče mladi pevači, klinci i klinceze do 15 godina, rasplakao se tokom snimanja emisije.

Naime, Topalko, koji je postao stalni član žirija pored Milice, Rade i Baneta, uživa u nastupima sjajnih mališana, ali ovaj put nije mogao da zadži suze. Devojčica od 10 godina, po imenu Anastasija Rilak je izazvala suze kod pevača.

"Izbegavao sam ranije da gledam emisije u kojima se takmiče deca jer na mene to nekako sve previše emotivno utiče. Na kraju sam eto, postao deo odlične ekipe. Odolevao sam da pokažem emocije sve dok se nije pojavlja jedna devojčica kao iz bajke i otpevala moju omiljenu pesmu - "Ime moje" od Jelene Tomašević. Nisam mogao da izdržim, morao sam da zaplačem", iskreno govori Topalko i dodaje da decu jednostavno obožava i da se raduje svakom njihovom uspehu kao i da je za njega veliki stres kada neko dete zaplače ili ispadne iz takmičenja.

Topalko je mislio da će biti gost samo u jednoj epizodi, ali Saši Popoviću se dopalo kako popularne zvezde Granda funkcionišu zajedno kao sudije te se Topalko pridružio trojcu kao stalni član.
Foto Printskrin
Foto Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track