NE ODUSTAJE OD KRIMINALCA: Balerina se zbog Kikija seli u Beograd!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

Glumica će kriminalaca posećivati u zatvoru

NE ODUSTAJE OD KRIMINALCA: Balerina se zbog Kikija seli u Beograd!

Stars -
Jelena uveliko traži stan u glavnom gradu da bi bila bliže Goluboviću, kome planira da se nađe pri ruci kad ode na odsluženje kazne

Jelena Milošević Balerina ne odustaje od Kristijana Golubovića! Iako se već 5. januara kriminalac vraća u Centralni zatvor, njegova ljubavnica iz rijalitija to ne vidi kao prepreku. Odlučila je da napusti rodni Novi Sad i da se preseli u Beograd da bi mu bila bliže.- Odluku da se preseli u Beograd donela je na Kristijanovo insistiranje, kada je on prvi put napustio „Farmu“. Ona planira da Golubovića posećuje u zatvoru, da mu nosi hranu i da mu se nađe pri ruci u svakom smislu. Jelena je već bila u agenciji za nekretnine, objasnila im je kakav stan traži i koliko novca može da izdvoji za kiriju. Mislim da je već pogledala neke ponude, ali još nije iznajmila gajbu - rekao je izvor Starsa.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Da bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Jelenu.- Planiram da se preselim u Beograd i trenutno sam u fazi traženja stana. Uskoro me očekuju veliki poslovni angažmani i ne mogu više da putujem iz Novog Sada - rekla je Miloševićeva za Kurir Stars.Kako dalje saznajemo, pored stana, Balerina uveliko traži i posao. Naš izvor tvrdi da je Jelena u pregovorima u vezi sa jednim TV formatom i da ćemo je, ako se sve kockice slože, uskoro gledati kao voditeljku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track