HIT PAPARACO: Anastasija šeta gole noge na -18!
Foto: Damir Dervišagić

Nju greje ljubav, pa joj nikad nije hladno

HIT PAPARACO: Anastasija šeta gole noge na -18!

Stars -
Ćerka Cece Ražnatović pošla na rođendansku žurku svog dečka Kostadina u miniću i bez čarapa, a do kluba se odvezla motornim sankama

Hodanje po snegu i na minus 18 stepeni nije prijatno ni u jakni i s kapom na glavi, ali Anastasiju Ražnatović, ćerku Svetlane Cece Ražnatović, nikakve vremenske nepogode ne mogu sprečiti da izgleda zavodljivo i nosi mini-suknju.

Kurirov paparaco uslikao je tinejdžerku na Kopaoniku, gde boravi sa bratom Veljkom, njegovom devojkom Mašom, dečkom Kostadinom Terzićem i drugaricama. Oni su na planinu otišli pre Nove godine i tamo će biti još nekoliko dana.

Anastasijin dečko je na Kopu slavio rođendan, pa se Cecina ćerka doterala i obukla minić. Pevačicina naslednica nije htela da pešači, već se odvezla motornim sankama. Ispred hotela u kome je smeštena sa drugaricom čekala je desetak minuta da po nju dođe prevoz. Vreme je prekratila kuckajući poruke. Nijednog trenutka nije ispustila telefon iz ruke. Njoj kao da nije bilo hladno, iako su joj noge bile gole, pa je mirno stajala na debelom minusu. Kada su sanke konačno stigle, ona je sela za volan i odvezla se do kluba u kojem je njen dečko priredio žurku.

Na Kopaoniku je u to vreme bila i Anastasijina mama Ceca, koja se pridružila deci na zabavi, a svojoj ćeriki i njenom dečku Kostadinu je ispunila i muzičke želje.

Relaks Nikolićeva kuliralaANA SE ŠMINKA NASRED KAFIĆAAna Nikolić navikla je da bude tip-top sređena, pa tako i na minusu, na hladnom Kopaoniku, gde je održala novogodišnji nastup.Pevačica je slobodne sate uglavnom provodila šetajući planinom s bratom Markom Nikolićem i svojim prijateljima. Naš paparaco uhvatio je Anu kako sedi u bašti jednog kafića, gde je popravljala šminku i nameštala frizuru. S obzirom na to da je na snegu bila u bundi i štiklama, odlično je hodala i uopšte nije krivila nogu na visokim potpeticama. Očigledno je dobro ispraksirana! Ona je sve vreme kulirala uz čaj i udisala svež vazduh, koji joj je preko potreban, a kad joj je zazvonio telefon, samo je pričala i smejala se.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja