RAT FOLKERKI: Stoja blokirala Bekutu na Tviteru
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Ljuta na koleginicu

RAT FOLKERKI: Stoja blokirala Bekutu na Tviteru

Stars -
Zar „Belu ciganku“ da slušamo 20 puta? Je l‘ si ti luda? Pesma je dobra, ali previše je - rekla je Bekuta jednoj takmičarki

Stojanka Novaković Stoja zaratila je s koleginicom Anom Bekutom samo zato što je u emisiji „Zvezde Granda“ rekla da njen hit „Bela ciganka“ takmičarke ne moraju tako često da pevaju, kao što je predložila druga članica žirija Marija Šerifović. Stoja je otišla toliko daleko da je blokirala Anu na društvenoj mreži Tviter!- Zar „Belu ciganku“ da slušamo 20 puta? Je l‘ si ti luda? Pesma je dobra, ali previše je - rekla je Bekuta jednoj takmičarki, a Stoja se zbog toga uvredila, pa ju je brže-bolje blokirala.Mrkina devojka je to odmah primetila.- Stoja me blokirala. Mislila sam da ona zna za šalu. Eto kako me uvaliste u nevolju! Sad je Stoja ljuta na mene - požalila se Bekuta Šerifovićevoj.

Inače, Stoja se ponaša kao nedodirljiva zvezda, čak je pokrenula i pokret - stojizam. Ona na društvenim mrežama obaveštava fanove o tome šta jede i pije, deli savete o srećnijem životu i slično. Jedan njen fan odlučio je da joj pokaže koliko ceni njenu muziku, pa je pomoću Fotošopa ubacio njeno lice na Betovenovu sliku. Jer, Stoja je za svoje fanove Betoven našeg doba!- Moji fanovi ponekad malo preteraju, ali laska mi to poređenje - skromna je pevačica.Ona se čak izvinila „kolegi“ Robiju Vilijamsu zato što je mnogo ljudi došlo na njen nastup u jednom klubu umesto na njegov koncert u Beogradu!(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track