Frano Lasić se zaljubiška u Beograđanku
Foto: Hello

Frano Lasić se zaljubiška u Beograđanku

Stars -
Prijatelji popularnog pevača legendarne pesme „Volim te, budalo mala“ otkrivaju da je Franova „posvećenost“ putovanjima u Srbiju lične prirode, odnosno da ga vežu emocije za Beograđanku Nadeždu, sa kojom je prijatelj niz godina. Njih dvoje su viđeni na slavi poznatog beogradskog ugostitelja, kada su fotografisani u prisnom zagrljaju

Poznatog hrvatskog šarmera, pevača i glumca Franu Lasića, posetioci noćnog beogradskog života sve češće mogu da sretnu u prestonici Srbije. Iako je poslom vezan za Hrvatsku, gde, inače, živi i radi, a trenutno snima filmsko ostvarenje u kome igra glavnu rolu, on svaku pauzu snimanja koristi da poseti Beograd. Prijatelji popularnog pevača legendarne pesme „Volim te, budalo mala“ otkrivaju da je Franova „posvećenost“ putovanjima u Srbiju lične prirode, odnosno da ga vežu emocije za Beograđanku Nadeždu, sa kojom je prijatelj niz godina. Njih dvoje su viđeni na slavi poznatog beogradskog ugostitelja, kada su fotografisani u prisnom zagrljaju. Oni koji ih poznaju kažu da su među njima počela da se rađaju jača osećanja, ali oni to nisu želeli da otvoreno potvrde magazinu „Hello!“.

- Ne bismo komentarisali tako nešto. Prijatelji smo godinama- bilo je sve što je kroz osmeh rekla Nadežda, diplomirani farmaceut, koja je završila i „New Media“ dizajn. Vitka plavuša prefinjene lepote posvećena je borilačkom sportu, kardioboksingu.

Junak hrvatske hit serije „Ruža vetrova“, poznat po tome što nikada ne priča o privatnom životu, bio je vrlo lepo raspoložen kada je rekao da mu je Nadežda prijateljica i da će javnost obavestiti ako se među njima rodi ljubav.- Normalno je biti u bliskim pozama i sa prijateljicom, ne samo sa devojkom. Obavestiću vas ukoliko bude nešto zanimljivo na tu temu u budućnosti- pomalo zagonetno rekao je šarmer koji je prošlog avgusta raskinuo dvoipogodišnju vezu sa slovenačkom manekenkom Sašom Lešnik. Vezu sa njom harizmatični pedesetsedmogodišnjak nikada nije priznao, ali je dvadesetšestogodišnjakinja često govorila u javnosti o njihovoj romansi. Tako je bilo i kada su prekinuli vezu, zbog čega je dala ispovest hrvatskoj štampi.

Javnosti je poznata i njegova prethodna veza, sa hrvatskom glumicom Dolores Lambašom, koja je čak medijima govorila da su se verili posle godinu dana zabavljanja. Jedan od najlepših glumaca jugoslovenske kinematografije, koji ima tri braka iza sebe, nije ni tada govorio o devojci koja je posle raskida sa Franom medijima u Hrvatskoj otvorila dušu o „bolnom prekidu veze“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track