PEVAČ OPET ŠVRLJA: Šako Polumenta slao seksi fotke ljubavnici
Foto: Damir Dervišagić

Bruka: ovako se ne ponaša normalan deda

PEVAČ OPET ŠVRLJA: Šako Polumenta slao seksi fotke ljubavnici

Stars -
Redakcija Starsa došla u posed eksplicitnih fotografija koje je pevač slao ljubavnici, a na kojima pokazuje svoje mišiće, dok mu se ispod roze gaćica nazire ponos

Nakon što je u medije dospela eksplicitna fotografija Šaka Polumente, koji potpuno go na ve-ce šolji najavljuje svoj nastup u jednom beogradskom klubu, redakcija Starsa došla je u posed još nekoliko fotki koje je slao tadašnjoj ljubavnici.Na jednoj slici Dado se mazi po stomaku dok ispija sok, a na sebi ima bokserice, koje je spustio s jedne strane, i zadignutu majicu. Na drugoj fotki pevač je na jahti, ali njegove kupaće gaće ističu intimni deo njegovog tela, dok na trećoj ljubavnici šalje poljupce.

Uz sve to nisu izostale ni poruke koje su razmenjivali:- Ćuti i dođi mi - napisao je Šako i nastavio:- Ja sam te izabrao, ali nisam rekao niti želim da pričam, nego osećanja govore. Javi se sutra, a ako možeš večeras, ja ću doći po tebe - stoji u Polumentinoj poruci.

Ovim povodom pozvali smo pevača, koji je najpre počeo da nas vređa, a zatim i da preti.- Pojma nemam o čemu je reč. Ja sam veoma raspoložen da udaram tamo gde najviše boli. Izmišljajte o meni šta hoćete, boli me ku.ac šta ćete da pišete. Nemate milosti, udarate gde stignete. Sram vas bilo, zapamtićete me! Što mene dirate više, imate tamo neke klošare, pa pišite o njima - urlao je Polumenta, a zatim je sam, bez našeg pitanja, rekao na koje je kolege mislio kad je izjavio „neki klošari“.

- Pozovite Acu Lukasa, Bobana Rajovića, Acu Pejovića ako smete, a mene ostavite na miru. Svakog novinara ću da izmaltretiram, a sad pušite ku.ac i samo nastavite da me čačkate i videćete. Moja ćerka zbog vas ne može u školu da ide. Kunem vam se u jednog sina koga imam da ćete me zapamtiti. Nema smisla da kopate po nečemu što je bilo pre deset godina - rekao je Šako, a fotografije i poruke zapravo datiraju iz maja 2015, mesec dana pre nego je postao deda.Inače, ovo nije prvi put da je pevač upleten u aferu s mlađim devojkama. Prošlog leta je u rijalitiju „Maldivi“ bila njegova bivša ljubavnica Milena Poštić, koja je pred kamerama priznala da je bila u vezi sa Šakom. Poštićeva je tada za Stars ispričala da je po izlasku iz Maldiva svakodnevno dobijala preteće poruke i pozive s nepoznatog broja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track