ŽELJKO ŠAŠIĆ NIJE VIDEO ĆERKU 2 GODINE: Ona me se odrekla, ali moja ljubav je veća!
Foto: Printskrin

Konačno progovorio o sukobu

ŽELJKO ŠAŠIĆ NIJE VIDEO ĆERKU 2 GODINE: Ona me se odrekla, ali moja ljubav je veća!

Stars -
Željko Šašić gostovao je kod Ognjena Amidžića povodom skandala koji je nastao oko njegovog odnosa sa ćerkom koju ima sa bivšom ženom Sonjom.

Pevač je rekao da svoje dete nije video dve godine i pozvao nadležne institucije da mu pomogne da reši situaciju.

"Ja sam nadležnim instutucijama predao sve što treba za odnos razvedenog oca prema detetu koje ne živi sa njim. Samo me to interesuje, verujem od njih", počeo je Željko.

"Mi smo javne ličnosti i njima je zanimljivo da se prepucavaju. Apelujem na institucije da ne ostavljaju ovo slučaju, već da se ovo reši što pre", rekao je pevač i dodao zastrašujuću činjenicu.

"Ja svoje dete nisam video više od 2 godine", povikao je. "Objasnio sam i ne želim da ova emisija bude tužna, iako sam došao zbog toga. Nisam imao odršku sa druge strane", smatra pevač, aludirajući na bivšu ženu.

"Moje dete je pisalo da neće da razgovara sa mnom, i to je u redu, ona je u tom periodu sad. Ja se nje svakako ne odričem jer je roditeljska ljubav prema detetu veća nego obrnuto", izjavio je Željko.

Šašić smatra da je on trenutno u najgoroj situaciji i da će upravo zbog toga insistirati na svojim pravima.

"Osuđujem nasilje nad ženama, zato sam se i razveo, između ostalog, da do toga ne bi došlo. Obično se to dešava ženama, ali šta se dešava sa muškarcima. Nasilje ne poznaje pol. Mislim da svako trpi nasilje na svoj način", kazao je.

Pevač je rekao da ima želju da ima još dece. "Želje su jedno, mogućnosti su drugo. Tek sad verujem u ljubav. Jer, sve što ja radim je samo zbog ljubavi i ništa više", zaključio je pevač i dodao da i dalje veruje u brak.

"Vrlo je moguće da sam grešio. Moguće da sam bio loš suprug, ali da sam bio loš otac, to nikad neću reći, niti neko to može da mi kaže", rekao je Željko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track