SORAJA GLAVNA VEST U MIRORU: Britanci prate Sorajinu političku kampanju
Foto: Damir Dervišagić

Preneli Kurir

SORAJA GLAVNA VEST U MIRORU: Britanci prate Sorajinu političku kampanju

Stars -
Soraja Vučelić (28) postala je glavna vest u britanskom Miroru, koji je preneo Kurirov intervju sa starletom o tome kako želi da osnuje stranku.

Miror podseća da je srpska starleta učestvovala u Velikom bratu i da je dovođena u vezu sa fudbalerom Neimarom i da sad želi da se posveti politici i osnuje svoju stranku.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Mar 18, 2016 at 6:22pm PDT

"Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu i s diplomom mogu da biram kojim unosnim poslom želim da se bavim. Međutim, nedavno su mi neki bitni ljudi, čija imena ne želim da otkrijem, predložili da osnujem svoju političku stranku jer imam veliki broj fanova i podršku na društvenim mrežama.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Mar 17, 2016 at 2:14pm PDT

O osnivanju stranke dotad nisam razmišljala, ali shvatila sam da bi to za mene bio pravi izazov jer nikad nisam imala dodira s politikom. Ako sve bude išlo po planu, moja stranka bi delovala u skladu s ustavom, zakonom, programom, statutom i drugim opštim aktima - počela je Soraja da se izražava kao pravi političar.

Prsata rijaliti zvezda na Fejsbuku ima oko 90.000 pratilaca, na Tviteru 60.000, a najviše na Instagramu - oko 200.000. S obzirom na to da je za osnivanje partije u Srbiji potrebno 10.000 potpisa punoletnih građana, prenosi britanski Miror.

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on Mar 15, 2016 at 7:31pm PDT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track