BIVŠA FARMERKA GABI U AGONIJI: Bolesnik mi već treći put hakuje FB profil!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Na udaru hakera

BIVŠA FARMERKA GABI U AGONIJI: Bolesnik mi već treći put hakuje FB profil!

Stars -
Mlada „Pinkova“ zvezda Gabrijela Pejčev, koju je domaća javnost imala prilike bolje da upozna dok je učestvovala u šestoj sezoni rijalitija „Farma“, ovih dana prolazi kroz pravu agoniju.

Njoj je nepoznata osoba hakovala Fejsbuk nalog, a da stvar bude gora, to se događa već treći put. Pejčeva je pobesnela zbog ovog bezobraznog gesta i čini sve da povrati svoj profil, koji je otvorila kada su se pojavile društve mreže.

"Nemam pojma šta ta osoba više hoće od mene? Sad sam preko mejla blokirala profil na 24 sata, dok ne vidim šta je najbolje da uradim u vezi sa ovom nemilom situacijom. Ovo je treći put da se to dešava. Poludela sam - požalila nam se Pejčeva i dodala da nema ideju ko može da stoji iza ataka na njen Fejsbuk profil, a fanove je o ovom nemilom incidentu obavestila putem društvene mreže Instagram.

"Samo da vas obavestim da mi je Fejsbuk profil ponovo hakovan! Samo me zanima šta je toliko zanimljivo nekoj budali da konstantno ulazi na moj profil? Raznih bolesnika ima", napisala je u naletu besa atraktivna pevačica.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track