HIT: Jelena Krunić nosi iznošene stvari Danijele Vranić!
Foto: Aleksandar Jovanović

Go-go igračica krije da je dobila garderobu

HIT: Jelena Krunić nosi iznošene stvari Danijele Vranić!

Stars -
Za mene svi znaju da sam humanista, pa to i nije ništa neobično. Ali ne želim da se piše da sam nekom pomogla i da se moje ime stavlja pored njenog, kaže pevačica

Danijela Vranić je sve svoje stvari iz ormara poklonila Jeleni Krunić kako bi go-go igračica imala šta da nosi u rijalitiju!Dok je bila na Farmi, klaberka nijednom nije pomenula da je od pevačice dobila garderobu! O njoj ne govori ni u novom rijaliti-pohodu u „Parovima“. Jelenina bivša drugarica i koleginica, koja nas je zamolila da joj ne pominjemo ime, tvrdi da plesačica iskorišćava prijatelje, a zatim ih šutne, pa je tako postupila i sa Danijelom Vranić:- Jelena je na Farmu ponela sve Danijeline stvari! Da joj ona nije dala garderobu, ne znam šta bi nosila tamo. Naravno, i nju je zeznula kao i mnoge druge.

Tim povodom pozvali smo Danijelu:- Jelena je moja komšinica, a za te stvari ne želim da pričam. Ako tako kaže njena drugarica, onda dobro. Ne želim da se piše da sam nekom pomogla. Za mene svi znaju da sam humanista, pa nije neobično nešto tako. Ne želim da se moje ime stavlja pored imena Jelene Krunić.

BATINAŠICA Našla izgovor za skandalozno ponašanje AGRESIVNA SAM JER ME JE BIVŠI TUKAO TRI GODINE!Krunićka tvrdi da je postala agresivna jer je bila žrtva nasilnika. Go-go igračica, koja je u rijalitiju prebila Zoricu Dukić, kaže da je s bivšim doživela pravi pakao.- Ne ponosim se svojim agresivnim ponašanjem, ali imam traumu od muškaraca, tačnije od prvog dečka, s kojim sam bila tri godine. On me je tukao jer je bio ljubomoran bez razloga. Nisam smela da mrdnem od njega, morala sam stalno da spavam kod njega i nisam smela da izlazim u grad. To je preraslo u patologiju i godinama sam se izvlačila iz te priče. Bio je ljubomoran na sve osim na moje roditelje - rekla je Jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track