PINKOVA ZVEZDICA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Amnu (14) je ova pesma posebno pogodila
Foto: Printskrin

Emotivno

PINKOVA ZVEZDICA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE: Amnu (14) je ova pesma posebno pogodila

Stars -

Amna Alajbegović (14) izazvila je buru emoscija tokom nastupa na sceni Pinkovih zvezdica. dino merlin nedostaješ

Devojčica iz Bjeljine otpevala je pesmu Dina Merlina "Nedostaješ", nakon čega je zaplakla. Žiri je posebno pohvalio njeneo pevanje, a primećen je i veliki napredak."Predivno si pevala, hvala ti. Divna je boja. Sve je bilo tako emotivno i čisto. Zaista sam osetila da si pevala nekome, ne moraš da kažeš kome", rekla je Jelena Tomašević, nakon čega je takmičarka ponovo briznula u plač. Amna nije želela da otkrije kome je pevala kao ni šta ju je rastužilo."Vidi se da si jedna tanana dušica. U momentima je bilo vrlo dramatično", rekao je Milan Stanković.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Ovo je bilo sjajno. Toliko je svaka rač doživljena, toliko si me... uh.. ubola si m strašno. U svakom smislu je 5 , za mene 10. Sjajno", izjavila je Goca. Reči hvale imao je i Hari prema čijem mišljenu je takmičarka zaslužula ocenu 20.

"Nekada i ne valjaju ove atmosfere. Ti si očiglledno poslala poruku svima sa celokupnim dojmom, jer je sve ovo neki šou... Šou je najbolji kada je iskren, ali ne može uvek biti iskren jer je ovo posao. Sjajno, iznela si sebe, to se videlo. To nije bilo ni 5, ni 10 nego 20", zaključio je Hari. Leonita smatra da je devojčica napredovala i da konačno izlazi njen čist glas.

"Nastavi da se štediš, ovo je bilo savršeno. Očekujem te u superfinalu", rekla je Leontina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track