HALID BEŠLIĆ OTVORIO DUŠU: Smrt oca je za mene veliki udarac, ali moram dalje
Foto: Damir Dervišagić

Skupio snagu

HALID BEŠLIĆ OTVORIO DUŠU: Smrt oca je za mene veliki udarac, ali moram dalje

Stars -

Halid Bešlić otišao je u Ameriku da bi nastavio turneju koju je prekinuo prošle nedelje, nakon što mu je stigla vest o očevoj smrti.

Dženaza Halidovom ocu bila je u ponedeljak i Halid je sada skupio snagu da bi se vratio svojim poslovnim obavezama.

"Moram, to su mi koncerti koji se ne mogu otkazati. Meni je to sasvim normalno, život teče dalje", rekao je neposredno pre leta za Ameriku.

Veliki udarac za Halida je bila očeva smrt, pogotovo što ga je ta tužna vest zatekla u Americi, hiljadama kilometara daleko od kuće.

"Možeš zamisliti, ja u San Francisku... Deset predugih sati trajao je avionski let iz Amerike za Sarajevo. Odmah smo krenuli kada smo saznali. Hvatao sam tokom leta san, ali...", govori Halid.

Sa smrću oca Halid pokušava da se nosi hrabro. Ipak, gubitak je prevelik. "Znaš kako, ne znam ni ja. Ne znam kako se osećam, da ti pravo kažem. Jednostavno sam... Kao ošamućen", kaže nam Halid.

Halid ima još jedan nastup uskoro. "Meni je pevanje profesija. To nije veselje", pojašnjava Halid i dodaje da je to isto kao i svako drugo zanimanje, lekar, trgovac, novinar.

Četiri američka koncerta

Halid se na američkoj turneji nalazi zajedno sa Željkom Bebekom. Tužnu vest o očevoj smrti dobio je tačno nakon polovine održanih koncerta.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

(Dnevni avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja