(VIDEO) POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE: Miki i Jelena zakopali ratne sekire?
Foto: Printskrin

Ljubav na imanju

(VIDEO) POSLE SVAĐE, SVE JE SLAĐE: Miki i Jelena zakopali ratne sekire?

Stars -

Velike su šanse da veliki prijatelji uspeju da izglade svoje narušene odnose.

Jelena Golubović i Miki Mećava su nedavno stavili tačku na svoje prijateljstvo zbog toga što Miki, kako rediteljka kaže, sedi na dve stolice, a nije se ni potrudio da joj ispuni san – da imaju zajedničku kućicu na seoskom imanju u Lisoviću.

Njih dvoje od pre nekoliko dana ne razgovaraju, a rediteljka je čak u jednom trenutku zaplakala zbog Mećave, koji ju je mnogo povredio. Ipak, postoji nada da će uspeti da normalizuju narušen odnos.

Farmeri su na današnjem sastanku prozivali Mećavu zbog toga što je prokockao prijateljstvo sa rediteljkom, pa mu se Golubovićeva direktno obratila.

"Samo želim da mene staviš ispred kolektiva", istakla je Jelena, dodavši da je ona ta koja je njega stavila ispred svih ostalih farmera i posvetila mu svu svoju pažnju.

Jelena je imala zanimljiv predlog za nekadašnjeg prijatelja. Ona je predložila da zajedno proslave njegov rođendan i njen imendan, a Mećava nije stigao da se izjasni, jer je njihov sastanak prekinuo Prokin dolazak.

Da li će uprkos svim nedaćama koje su ih zadesile Miki i Jelena uspeti da nastave svoje prijateljstvo, videćemo u danima koji su pred nama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track