HALID BEŠLIĆ OTIŠAO U GLUMCE: Pevač održao spektakularan koncert u Kikindi i otkrio nove planove
Foto: Saša Urošev

Najavio projekte

HALID BEŠLIĆ OTIŠAO U GLUMCE: Pevač održao spektakularan koncert u Kikindi i otkrio nove planove

Stars -

Halid Bešlić oduševio je legendarnim hitovima više od 5.000 Kikinđana i priredio koncert za pamćenje.

Popularni pevač otkrio je i poslovne planove do kraja godine. Halida Bešlića pored ostalog, za Kikindu vezuje i iskreno prijateljstvo sa Mladenom Krstajićem, bivšim fudbalerom.

"Mnogi ljudi ne znaju da je Mladen moj najveći jaran i muzički fan", kaže Halid i nastavlja:

"Ko zna, da Mladen nije tako uspešan bio na fudbalskim terenima, verovatno bi se proslavio na estradnom nebu. Kad se lati mikrofona, to veoma dobro zvuči. Najviše voli da izvodi moje pesme. Nekad me pozovu telefonom, da čujem kako zvuči s druge strane žice. I uživo sam ga slušao, još dok je igrao u Bundes ligi. U Nemačkoj smo se i sprijateljili. Drago mi je što se i na poslovnom planu ostvario. Pravi izuzetne domaće rakije u čijem ukusu uživaju mnogi aktuelni I bivši fudbaleri, pevači, a naravno i ja", rekao je Halid.

Pevač otkio je da će tokom septembra ili oktobra izdati nov album.

"Imam običaj da pesme biram i slušam i po pola godine, kako bih se uverio da zaslužuju da se nađe na albumu. Šest numera sam već selektirao. Nedostaju još dve, tri… Biće me i u jednoj seriji. Naravno, pevaću. Koncerti širom sveta se podrazumevaju. Pevaću od Goražda do Sidneja. Ponovo ću se publikom u Srbiji družiti tokom decembra", najavio je Halid.

(Saša Urošev)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track