(VIDEO) SAŠKA BESNA NA FARMERKE: Oplela po devojkama, pa poslala gledaocima!
Foto: Printskrin

Deli savete

(VIDEO) SAŠKA BESNA NA FARMERKE: Oplela po devojkama, pa poslala gledaocima!

Stars -

Saška Karan izrevoltirana zbog ponašanja devojaka na imanju, pa je o tome pričala i voditeljki Dušici Jakovljević u studiju.

"Nekad tamo neko ko je šljam, najprostija uličarka najgore vrste, kamenjarka tamo može da ti kaže sve i svašta i ti prosto moraš da uđeš u konflikt ili ti ispadaš šta? A ja nisam takav karakter da mogu to da oćutim. Prosto neću! Ja nikada nikom nisam ostala dužna, niti ću!", rekla je Saška.

Dušica joj je zatim rekla da je ona često pokretala rasprave i rekla joj da su gledaociu često zamerali starijim ženama na Farmi koje imaju žensku decu kad takvo nešto kažu za devojke.

"Pa evo, ja imam ćerku. Ali ja sam iskrena. Moje dete studira. Nikako, ali nikako – evo sada poruka za sve koji gledaju i koji su u studiju. Znači, mlade osobe, prvenstveno devojke, nemojte se ugledati na one četiri devojke koje su sada trenutno na Farmi! A to su Ceca, Goga, Dušica i Marija Ana! Nemojte, devojke, trudite se da budete obrazovane, jer danas-sutra ćete biti i majke, supruge, domaćice, imaćete svoju karijeru i morate voditi računa kako se ponašate", dala je savet Saška Karan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track