TOP 5 SISA ZA MEDALJU: Nata za prsa ispred Ane!
Foto: Kurir

Zapevala dojka ptica: Muškarci izabrali najbolju sisu estrade

TOP 5 SISA ZA MEDALJU: Nata za prsa ispred Ane!

Stars -

Detaljna analiza: Svi se složili da je Bekvalčeva najatraktivnija, veoma im se dopao i Nikolićkin toples, a za grudi Zmijančeve kažu da super izgledaju za njene godine

Mnoge dame s naše estrade često ističu grudi. Slučajno ili namerno, malo-malo, pa im dojka ispadne iz dekoltea. A ima i onih koje baš steže kupaći, pa gole uživaju na Crnogorskom primorju.

2. Ana Nikolić
2. Ana Nikolić

Zato je Kurir pozvao poznate muškarce da ocene koje sojke imaju najlepše dojke. Žiri, koji su činili Vojislav Šešelj, Dragan Marinković Maca, Lepi Mića, Ivan Gavrilović i Era Ojdanić, za damu s najlepšim grudima izabrao je Natašu Bekvalac (36).

3. Vesna Zmijanac
3. Vesna Zmijanac

Lideru SRS pomagao sin

Pevačica je za prsa pobedila koleginicu Anu Nikolić (38), a trećeplasirana je Vesna Zmijanac (59)! Slede Jadranka Barjaktarović i Mirjana Karanović.Šešelj je imao stručnu pomoć prilikom merkanja dekoltea i to najmlađeg sina Vladimira, koji je juče postao punoletan.- Najlepši je Anin toples, ona lepo nosi svaki deo svog tela. Jadranka je lepota s Orlovog krša. Mira - ovaj ološ ne valja ni u snu sanjati. Nataša lepo peva, lepo i izgleda. A Vesna je najlepša kad peva preko radija - detaljan je bio lider SRS.
4. Jadranka Barjaktarević
4. Jadranka Barjaktarević

Maca se odlučio za Natašu.- Joj, ma je.o to! Ove mlađe poznate dame izbacile sisu, još da su prirodne, pa i nekako, sve sami silikoni! Ako već moram da izaberem jednu, neka to bude Nataša. Fino izgleda. Mirjana ima prirodnu sisu, ali kod nje ne znaš da li je obukla brushalter ili su joj kolena natekla - kaže glumac.

5. Mirjana Karanović
5. Mirjana Karanović

Muke žive

Lepi Mića je bio na mukama.- Ana ima najbolje, samo ne znam da li su njene. Ona ima najveće. I Nataša ima divne grudi i ume lepo, s ukusom da ih pokaže. Vesna je među prvima pokazivala grudi, uvek je bila drugačija i za njene godine super izgledaju. A za Mirjanu stvarno nemam komentar - kaže folker.Ivan Gavrilović je u šoku.- Šta je tim sisama koje ispadaju iz raznih haljina i bruseva?! Jadranka je hit s ovim klikerčićima, a kod Ane se izrazito vidi plastična kreacija grudnog koša. Njene su The Best, mada i Natašine nisu loše - kaže denser.Eri se najviše dopada stara garda:- Vesna matorka ima najbolje sise! Karanovićka je bljak, a Nataša i Ana su zlatna sredina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track