VEČITI GUBITNIK: Filipe, džaba si kresao četiri farmerke!
Foto: Nemanja Pančić

Ni seks mu nije pomogao da uzme 50.000 evra

VEČITI GUBITNIK: Filipe, džaba si kresao četiri farmerke!

Stars -

Filip Đukić je, na iznenađenje mnogih, napustio „Farmu“, i to samo dva dana pred finale. On je mesecima, pored Jelene Golubović, važio za favorita, ali očigledno da ništa što je uradio, pa ni seks sa čak 4 cimerke nije bio dovoljan da se dočepa glavne nagrade od 50.000 evra.

Podsetimo, Đukić je već treće veče boravka na imanju u Lisoviću u krevet odveo Dušicu Grabović. S njom je nekoliko puta imao seks, sve dok prste nije umešala Goga Aleksić. Ona je Đukiću postala devojka za četvrtak, jer su dugo samo tog dana posle žurke imali akciju od spavaće sobe, štale, pa čak do poljskog WC. Ubrzo je tu uletela Ceca Jovanović, koja se s manekenom dobro zabavila. Sve njih je oduvala Marija Ana Smiljanić, koja se s Filipom kresnula čak i na krovu kuće.

Mnogi smatraju da je Filipu seks s devojkama na imanju bila taktika za pobedu, ali on tvrdi da to nije tačno.- Ma nema šanse! Ja sam i u „Parovima“ imao seks pred kamerama, pa se tamo nisam dugo zadržao. Ta teorija otpada. Na Farmi sam imao seks spontano i prirodno, nisam razmišljao da to može da me dovede do pobede niti mi je to bilo prioritet. Jedino sam s Ružicom Veljković imao seks iz ljubavi, a za ove na Farmi me boli ku.ac - kaže Đukić.Bivši farmer dodaje da neće ostati blizak s previše ljudi, a među njima nisu čak ni njegove bivše „devojke“ s imanja.- Biće u kontaktu sigurno sa Stefanom Jakovljevićem i Nemanjom MC i možda sa još nekoliko njih. Neću se viđati sa Gogom, Cecom i Marija Anom nakon „Farme“, nemam ih u planu - zaključio je maneken.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track