ZA 100.000 € I DUŠU BI PRODALI: Parovi još traju 7 dana!
Foto: Printskrin

Finale 15. jula

ZA 100.000 € I DUŠU BI PRODALI: Parovi još traju 7 dana!

Stars -

Oni žele da ostanu u rijalitiju!

Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila odluku produkcije da ce šou program "Parovi" trajati još nedelju dana, na trenutak su svi pomislili da je reč o šali.

"Zbog velike gledanosti i masovnog javljanja gledalaca koji mole da se jos "druze" sa vama, produkcija je donela odluku da "Parovi" traju još nedelju dana", rekla je voditeljka.

Finale će biti sledećeg petka, 15. jula. Pojedini takmičari nisu krili radost zbog ovakve odluke produkcije i rekli da iskreno žele da ostanu još u rijalitiju.

Prvi je sa stolice skočio da pozdravi odluku produkcije Marko Perović, za njim Mladen Vuletić, pa Dalila Mujović, zatim Anđela Lakičević...Ostanku u vili najviše se radovala Vesna Rivas, a ni Ružici nije bilo krivo što će ostati da gleda Zoricu i Gastoza kako se ljube još nedelju dana.-

"Tek će sad maske da padnu! Da vidimo ko je najizdržljiviji! I ko treba da ode u finale! Pripremili smo još afera za otrkivanje. Idemo!, vikala je Vesna Rivas.

"Sad ćemo da vidimo ko su igrači, a ko cvili da ode kući. Mada bi bilo dobro da izbace Gastoza i Zoricu", rekla je Dalila.

Bilo je i onih koji su se pobunili, ali su bili nadglasani od ostalih učesnika, spremnih da pobede rekorde i slome granice izdržljivosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track