UNEREDILA SE NA EGZITU: Matora se usrala u gaće i takva đipala do zore!
Foto: Instagram

BLAM

UNEREDILA SE NA EGZITU: Matora se usrala u gaće i takva đipala do zore!

Stars -

Jovana Tomić se toliko napila da nije stigla da ode do toaleta, već je s uflekanim pantalonama do zore đipala na festivalu

Jovana Tomić Matora usrala se u gaće na Egzitu! Ona je još u rijalitiju „Parovi“ priznala da ima problem s alkoholom, koji godinama pokušava da ostavi. Očigledno je da nije uspela da se odrekne najvećeg poroka, pa se prekjuče na festivalu uneredila!Zbog previše alkohola Matora nije stigla da ode do toaleta, pa je s uflekanim pantalonama pred svitanje krenula kući, a šokirani egzitaši su okačili njene slike na društvene mreže. Iako se na fotkama ne vidi njeno lice, odala ju je tetovaža na ruci.- Zvezda rijalitija Jovana Tomić poznata kao Matora očigledno se dobro provela na festivalu, ali je bukvalno shvatila naziv Egzit, pa joj je nešto izašlo - piše ispod fotografije.

Jovani to nije prvi put da se uneredi nakon pijanstva. Priznala je da ju je zbog toga drugarica odvela u klub „Anonimnih alkoholičara“.- Zbog tog pića se najviše kajem. Mnogo sam pila, i to do te mere da nisam znala gde se nalazim. Toliko sam bila pijana da je bilo pitanje hoću li na vreme stići do toaleta da se ne bih uneredila. Jednom sam se probudila mokrih pantalona, a da se nisam sećala šta sam radila. Više puta sam se ukakila u gaće od alkohola. Lekar mi je objasnio da hitno treba da ostavim alkohol jer u protivnom neću dočekati četrdesetu - priznala je krajem januara u „Parovima“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track