Selma: Ne dirajte mi nerođeno dete!

Rešila da se obračuna

Selma: Ne dirajte mi nerođeno dete!

Stars -
Pevačica Selma Bajrami oglasila se nedavno na Fejsbuku i napala sve one koji u poslednje vreme govore loše o njoj

Prekipelo joj!„Mislim da bi pojedini dušebrižnici trebalo da razmisle o tome koliko je život dragocen. Trebalo bi da se okrenu sebi, a mene neka poštede svojih komentara. Sejati kroz reči toliko zla, a ne razmišljati da vam se može vratiti na najdražem, jer svim razumnim ljudima koji pročitaju vaše klevete jasno je da ste umno bolesni i nezadovoljni svojim životom i da vam je krivo što sam pronašla svoju sreću! U mene možete dirati, al’ ne dirajte mi nerođeno dete. Spremna sam na sve!“

Ovako na Fejsbuk profilu glasi status pevačice Selme Bajrami, koja je očigledno pogođena zlonamernim tračevima ljudi, što je ona u suzama za Kurir i potvrdila:

- Strašno sam ljuta zbog ljudske zlobe koja mi dira nerođeno dete. Ne mogu da shvatim dokle to ide. Inače ne reagujem na takve stvari, ali kad mi diraju nerođeno dete, spremna sam na sve! Kad se porodim, ljudi - od novinara do onih na društvenim mrežama - koji su mi naneli duševnu bol ima da mi plate! Nije mi jasno kako neko može u ružnom kontekstu da komentariše ženu koja je u osmom mesecu trudnoće?! - pita se Selma i dodaje:

- Debela sam, ali u meni je voda! Trudnica sam, to je normalno. Nemam nikakav kompleks od svoje debljine. Čak i na svoj profil ubacujem slike. Ovo je najlepši period u mom životu. Slučajno sam naletela na neku žutu štampu i zbog toga sam napisala taj status koji sam napisala, bila sam primorana od same sebe na to!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track