Zvezde Granda se venčale

(VIDEO) PETAR MITIĆ SRBENDA: Kupio sam Ivanu za sitne pare!

Stars -

Sram te bilo!, rekla je mlada mladoženji, koji je odmah uzvratio: Muškarcima nije lako s trudnim ženama, treba se izboriti s tim hormonima.

Zvezde „Granda“ Petar Mitić i Ivana Pavković su se venčali! Pevači su izgovorili sudbonosno „da“ nakon pet godina veze.Posle crkvenog venčanja, kome je prisustvovala samo najuža porodica i prijatelji, napravili su veliku proslavu, na koju su došle mnoge njihove kolege: Vanja Mijatović, Rada Sarić, Mirjana Aleksić, Silvija Nedeljković, Dragi Domić, Ljuba Perućica, Katarina Živković, Dejan Matić, Dinča, Darko Filipović...

Iako je u šestom mesecu trudnoće, mlada je sve vreme igrala barabar s ostalim gostima.- Imala sam veću tremu od Petra. U crkvi sam pustila suzu - rekla nam je Ivana, a Petar je kroz osmeh dodao:- Kad su došli gosti i kumovi, tek onda sam shvatio da se uzimamo. Pridržavali smo se nekih običaja. Kupovali smo mladu, i to za sitne pare!Mlada se šokirala kad je to čula:- Sram te bilo! Strašno, nemam reči!

Pepi je priznao da ga žena često kritikuje.- Ivana me jedno vreme kritikovala da nemam razumevanja za nju. Muškarcima nije lako s trudnim ženama, treba se izboriti s tim hormonima. Mislim da žene koriste trudnoću da im ispunjavaju prohteve. Ipak, moja žena nije razmažena trudnica - pokušao je Petar da se iščupa iz nezgodne situacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track