PROFITIRALA: Ceca uzela 6 miliona za 6 sekundi!
Foto: Damir Dervišagić

Dobro naplatila pojavljivanje u reklami

PROFITIRALA: Ceca uzela 6 miliona za 6 sekundi!

Stars -

Pevačica je još pre nekoliko meseci potpisala ugovor s firmom koja se bavi japanskim iscrtavanjem obrva, a koja sarađuje i s Paris Hilton

Svetlana Ceca Ražnatović je pre dva dana snimila reklamu za jednu kompaniju koja se bavi japanskim iscrtavanjem obrva i za to je dobila čak šest miliona dinara. Kako smo saznali, ovaj video neće trajati duže od šest sekundi, što znači da Cecina jedna sekunda vredi milionče.Inače, pevačica je još pre nekoliko meseci potpisala ugovor s firmom koja posluje u celom svetu i koja sarađuje s Paris Hilton. Kompanija se, pored umetničkog oblikovanja i crtanja obrva, bavi i obučavanjem mladih koji žele da postanu profesionalni šminkeri, a za zaštitno lice u Srbiji odabrali su folk divu. Prema ugovoru, Ceca, osim što je snimila reklamu, ima obavezu i da se pojavi na velikoj zabavi koja će biti upriličena u septembru.Visoka cena- Cecu smo pozvali da nam bude zaštitno lice jer je ona najveća zvezda na ovim prostorima. Mi smo firma koja planira da u skoroj budućnosti napravi niz velikih poslovnih poduhvata na Balkanu. Zato nam je stalo da baš ona bude u reklami. U početku nije delovalo da ćemo postići dogovor jer je Ražnatovićeva tražila honorar od šest miliona dinara, što je prevelika suma. U tom trenutku nismo bili spremni da joj platimo toliko. Međutim, iz naše centrale su poručili da ipak prihvatimo njen finansijski zahtev jer ćemo, po njihovom proračunu, imati višestruku korist - priča naš sagovornik iz kompanije, koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje da je pevačica već ispunila polovinu onoga što je dogovoreno, kao i da je novac na njen račun uplaćen još pre dva meseca.Koktel posle snimanja- U utorak uveče u jednom hotelu u Beogradu Ceca je snimila reklamu za nas, a deo u kojem se ona pojavljuje trajaće do šest sekundi. Moguće da bude i kraće. Ona je snimanje odradila profesionalno, veoma brzo, nakon čega je prisustvovala koktelu s predstavnicima naše firme u Srbiji - završava naš izvor.Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Svetlanom Ražnatović, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

LUDILO NA SPLAVU Bogata naslednica u septembru stiže u Beograd CECA I PARIS ZAJEDNO NA ŽURKIKako je Kurir krajem juna objavio, pored Svetlane Ražnatović, na velikoj žurki koju će u Beogradu na jednom splavu organizovati firma koja se bavi japanskim iscrtavanjem obrva prisustvovaće i Paris Hilton. Bogata naslednica imperije „Hilton“ već nekoliko godina uspešno radi kao di-džej, pa će u srpskoj prestonici prvi put održati nastup. Ipak, njen honorar ne može se nikako porediti s Cecinim, jer je ona za samo nekoliko sati, koliko će trajati žurka, dobila sumu od 300.000 dolara.Osim njih dve, specijalni gost na žurki trebalo bi da bude i Alen Delon. Francuski glumac, koji je šezdesetih godina stekao svetsku slavu, našoj publici je najpoznatiji po ulogama u filmovima „Poslednji obračun“ i „Asteriks na Olimpijskim igrama“, a svojevremeno je važio za najvećeg zavodnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track