(VIDEO) KRUNIĆEVA UZVRAĆA UDARAC DALILI: Ka.ala sam ti Mladena u bulju!
Foto: Printscreen

Rat starleta

(VIDEO) KRUNIĆEVA UZVRAĆA UDARAC DALILI: Ka.ala sam ti Mladena u bulju!

Stars -

Jelena Krunić, za koju je Dalila Mujić u Maldivima rekla da je transvestit, uz gomilu psovki je poručila bivšoj cimerki da joj je bila sa dečkom Mladenom Vuletićem.

"Pošto me opsedate ovim sra*ima, a nisam imala uopšte nameru da komentarišem, al' vidim da ne odustajete i neki me čak i pitaju da li je to možda istina, e 'vako. I dalje sam i te kakva muškarčina, kako niste ranije provalili, pa ka.ala sam sve one muškarce iz rijalitija u bu.u kolike su u stvari pi.ke zapravo, a ne muškarci (izuzeću samo Vladimira Tomovića koji neće biti deo ovog ironičnog odgovora jer je jedini veći muškarac od mene bio u vili). Dakle, dražesna Dudlila, tako sam i Mladena (ili ti ljubav tvog života) isto ka.ala jer mi se onda čini da on baš voli transvestite i privlače ga isti. Nismo se odvajali! Samim ovim od junačine, stene crnogorske, napravi biseksualca koji preferira trandže. Onda samim tim pljunu i sebi u facu jer i sebe deklariše transvestitom.

Dakle, Mladen Vuletić iz Zete voli transvestite. (Zaključak prvi) Ka.am i vas upravo sad dok čitate ovo što pišem na ovaj doktorat gluposti Dudlile tuzlanske, koja je prešla igricu "najgluplji" a vi moje ka.anje i dalje osećate i polako ćete preći i vi igricu "Dobro izj..ani od strane Krunićke" sve dok mi ovo kačite na zid, šerujete (jer jbg, Krunićka je No 1 u procentima šerovanja i dizanja rejtinga - zaključak drugi ), slušate i uopšte gledate sada neke mediokritete zatvorene kako lagano lude. Kraj. Izj..ani ste. Svr.ila sam", poručila je Krunićeva.

Dalila-Jelena Krunic je tranvestit by grayepisode

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track