NOVAKOV BRAT IMA LJUBOMORNU DEVOJKU: Mani se tih sponzoruša
Foto: Instagram

Zabranila mu Instagram

NOVAKOV BRAT IMA LJUBOMORNU DEVOJKU: Mani se tih sponzoruša

Stars -

Da bi bila sigurna da je neće prevariti, Tijana Ralić tražila od Đorđa Đokovića da ugasi profil na društvenoj mreži, što je on odmah uradio

Đorđu Đokoviću devojka je zabranila da koristi društvene mreže zato što ne može da podnese da ga sponzoruše na taj način svakodnevno startuju!Najmlađi brat najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića toliko je odlepio za Tijanom Ralić da je bez pogovora pristao da ispuni njen zahtev i ugasi Instragram profil, na kojem je bio veoma aktivan.

Svuda zajedno... Tijana i Đorđe
Svuda zajedno... Tijana i Đorđe

Đorđe i Tijana su tek godinu dana zajedno, a upućeni kažu da upravo ona vodi glavnu reč u njihovoj vezi.- Ubrzo posle raskida s Adom Dendom, s kojom je dugo bio u šemi, Đorđe se zaljubio u Tijanu. Posle nekoliko meseci veze Tijana je primetila da devojke spopadaju njenog dečka i da mu šalju ljubavne poruke na Instagramu, i to joj je baš zasmetalo. Kako bi bila sigurna da je neće prevariti, tražila mu je da ugasi profil, a on je to uradio bez kolebanja. Sad nije aktivan ni na jednoj društvenoj mreži - rekao nam je izvor blizak Đokovićima.Tijana, za razliku od svog dečka, nije ugasila profil na Instagramu i, kako stvari stoje, nema nameru da to uradi pošto svakodnevno postavlja nove fotke.LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track