ZAMALO SE POSVAĐAO SA MAJKOM: Šaban otkrio šta se krije iza jedne od njegovih najlepših pesama
Foto: Zorana Jevtić

Sanela

ZAMALO SE POSVAĐAO SA MAJKOM: Šaban otkrio šta se krije iza jedne od njegovih najlepših pesama

Stars -

Jedna od najvećih hitova kralja narodne muzike, Šabana Šaulića je pesma "Sanela" a priča o njenom nastanku nije ni malo jednostavna.

Naime, pevač je otkrio da je zbog ove pesme imao problem sa svojom majkom.

"Čini mi se da je najviše ženskih imena dato kada sam snimio pesmu "Sanela". To je slučajno moje ćerke ime. Gde god da sam došao, Australija, Amerika, bilo gde, devojke su mi prilazile sa "Ja sam Sanela, tata mi je dao ime po vašoj pesmi", rekao je on.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Pevač je nakon toga ispričao i gde je čuo to ime i kako su članovi njegove Porodice reagovali kad je odlučio da svojoj prvoj ćerki da baš to ime.

"Kad sam bio u Americi, na tom koncertu je dodeljivana neka nagrada nekome ko sedi u nekom od redova. I ja upoznam tu devojku koja je dobila tu nagradu. Bila je mlada, ali je izgleda brzo dobila fajront iz braka. I mi smo tu pričali i ona mi kaže da joj se ćerka zove Sanela. Tad sam pomislio da je to baš lepo ime, jer ga pre nisam čuo. I posle kad mi se porodila supruga, pitala me je koje sam joj ime pominjao. Ja sa Gordanom nisam imao problema, nego sam imao problema kod kuće, u Šapcu, s majkom. “A koja ti je to Sanela, mamicu ti tvoju, zar ne može da se zove Ilda kao ja”, kritikovala me je ona, pa sam morao da joj obećam da će se sledeća devojčica zvati po njoj", ispričao je Šaban i nasmejao sve u studiju emisije "Nedeljno popodne sa Lepm Kiš".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja