KRAJ BRAKA POSLE DVA MESECA? Anu Nikolić tukao muž, jezivo je vrištala!
Foto: Damir Dervišagić

U braku kratko izdržali

KRAJ BRAKA POSLE DVA MESECA? Anu Nikolić tukao muž, jezivo je vrištala!

Stars -

Svađa je bila žestoka, nisu birali psovke! Bili su prilično bučni, sve se čulo

Ana Nikolić (38) i njen muž Stefan Đurić Rasta (27) žestoko su se posvađali, a onda je usledio i fizički sukob, zbog čega je reagovala policija!Pevačica i reper pobili su se u noći između utorka i srede u njenom stanu na Voždovcu, a nepoznato je ko je inicirao tuču.

- Svađa je bila žestoka, nisu birali psovke! Bili su prilično bučni, sve se čulo. Ona je vrištala. To je jezivo zvučalo! Ondaje neko pozvao policiju, koja je brzo došla. Hvala bogu, možda je sprečena i tragedija - kaže izvor Kurira.

On tvrdi da je Rasta juče otišao u stan svojih roditelja, dok pevačicu nije ni čuo ni video od prethodne noći.- Mislim da oni neće više živeti zajedno - dodaje izvor.Ni pevačica ni reper juče nisu odgovarali na naše pozive, dok njihov menadžer, inače Anin brat Marko Nikolić, najpre nije želeo da komentariše ova saznanja, a zatim je isključio telefon. S druge strane, Anina majka je rekla da mediji imaju pravu informaciju i da sami procene šta će uraditi s njom.Bračni par je pre dve nedelje bio na odmoru u Meksiku, gde su snimili video poruku:- I pored mnogih glasina o razvodu braka, mi se spremamo još jače - poručili su tada.Međutim, posle odmora sve je krenulo naopako. Ana i Rasta juče se nisu oglašavali na društvenim mrežama, niti su odgovarali na pozive novinara.

Najava problemaANA OTKAZALA NASTUPE!

Ana Nikolić je u nedelju obavestila javnost da otkazuje sve nastupe!- Žao mi je što moram da vas obavestim da zbog iznenadnog zdravstvenog problema nećemo moći da se družimo na zakazanim nastupima - napisala je na Fejsbuku.Nakon što se saznalo za tuču, neki su ovaj njen status protumačili kao da je još tada imala probleme u braku, ali ih je krila.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

HAOS U SPS: Dačić preko Slavice zavodi red u stranci

NE DAJ SE, GENERACIJO: Isto su godište a izgledaju kao deca i roditelji

HIT PISMO NAPREDNJAKA: Vučić je dobar, ali je SNS pun guzičara

OMOGUĆIO UNOŠENJE OPASNIH MATERIJA: Saša Dragin nas trovao?

ZORICA NAREDILA SINU: Zorane, završi s Jelenom, oni su ukleta familija

OPASNO: I debili dobijaju oružje?

OGREV: Drva najjeftinija, struja i toplane papreni

GOCA TRŽAN SE RAZVODI Poručila Kuriru: Od..bite više! Slikajte Rašu s tim fufama!

GRUPNJAK: Karleuša, Popović i Marija na gomili!

KATARINA ŽUTIĆ ZA KURIR: Ubila me trema zbog seksa sa Strugarom!

SRBIJA NAPADA MOLDAVIJU: Orlovi, red je da pobedite

ĐOKOVIĆ KUPIO NAMIRNICE ORGANSKOG POREKLA: Nole u centru Beograda iznenadio prodavačicu!

Poklon dodatakDANAS UZ KURIR: Sjajni ekspres obrociDanašnji Gurman vam servira slane i slatke specijalitete koje možete da napravite na brzinuPoklon dodatak koji dobijate danas uz Kurir namenjen je svima koji nemaju vremena ili ne vole da ga provode u kuhinji.

Reč je o receptima za slane i slatke specijalitete za čiju pripremu je potrebno kratko vreme i minimalan trud.

Verovali ili ne, u njih spadaju i recepti za goveđi gulaš, pileći gulaš u belom vinu, šnicle u sosu, čorbu od krompira, juneću salatu... ali i poslastice poput domaće toblerone, čokoladnih mafina ili keks torte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track