Najnovije vesti

SPREMA SE VESELJE: Aleksandra i Filip prave svadbu u aprilu!

Atraktivni par uskoro staje na ludi kamen

SPREMA SE VESELJE: Aleksandra i Filip prave svadbu u aprilu!

Stars

Živojinović će Prijovićevu zaprositi u decembru, na godišnjicu njihove veze, a na proleće prave veselje u „Kraun plazi“

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović venčaće se u aprilu 2017. godine, ekskluzivno saznaje Kurir! Brenina snajka i Bobin sin obaviće zvaničnu veridbu krajem decembra ove godine, na godišnjicu njihove veze, a pet meseci kasnije staće pred matičara.

Ima i svekrvinu ljubav... Lepa Brena grli i ljubi buduću snajku
Ima i svekrvinu ljubav... Lepa Brena grli i ljubi buduću snajku

Porodica Živojinović ovu informaciju oprezno čuva od medija, te su se pohvalili samo najbližim prijateljima.

Jedan od njih za naš list otkrio je da budući mladenci svadbeno veselje planiraju u hotelu „Kraun plazi“ na Novom Beogradu, na istom mestu gde su se venčali Brena i Boba.- Aleksandra i Filip odlučili su da se venčaju sledeće godine, a prethodno će organizovati proslavu veridbe u kući na Bežanijskoj kosi. Živojinović je siguran da je Prijovićeva žena za sva vremena, ona je u njega zaljubljena do ušiju i brak je nekako očekivan. Njih dvoje još od leta razgovaraju o tome, a Filipova želja je da svadba bude u istom hotelu u kojem se njegov otac Boba venčao s Lepom Brenom pre 25 godina - otkriva kućni prijatelj Živojinovića.Mladi par je svoje zamisli Breni i Bobi otkrio na porodičnom ručku.- Svi su presrećni! Brena je odmah počela s nekim predlozima u vezi sa organizacijom, dekoracijom, ali i muzikom, a Boba se nadovezao na priču i rekao da će budući mladenci od njega na poklon dobiti medeni mesec - rekao je naš izvor.Ekipa Kurira prekjuče je srela Aleksandru Prijović na snimanju emisije „Grand specijal“ u studiju na Košutnjaku i upitala je za komentar.- Nemam komentar - bilo je sve što je pevačica rekla, a potom je produžila na scenu.

Kao Brena i Boba 1991. Aleksandra i Filip organizovaće svadbeno veselju u istom prostoru gde su se venčali Lepa Brena i Boba 7. decembra 1991. godine. Folk zvezda i teniski as proslavu su priredili u sali nekadašnjeg „Interkontinentala“. Njihovom venčanju prisustvovalo je više od 600 zvanica, stiglo im je preko 4.000 čestitki, Brena je nosila venčanicu Kristijana Diora, danima se pisalo o tome, pa je proglašena svadbom decenije! Bidermajer je uhvatila Dragana Mirković, goste je zabavljala Vanesa Šokčić. Kumovi su im bili menadžeri. Bobin kum bio je sportski menadžer Jon Cirijak (menadžer Borisa Bekera i Novaka Đokovića), a Brenin estradni mag Raka Đokić.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...