LEPA LUKIĆ ZA KURIR: Šta će mi silikoni, imam sise za izvoz!
Foto: Damir Dervišagić

Intervju, kraljica narodne muzike otvorila dušu

LEPA LUKIĆ ZA KURIR: Šta će mi silikoni, imam sise za izvoz!

Stars -

Žene, ako žele, neka prave grudi i na leđima, mogu da im pozajmim pola svojih. Nemam mitesere, čak ni kod kozmetičara ne idem jer neću da mi neko s kursom nestručno razvlači kožu, pa posle da mi visi

Lepa Lukić (76) zakazala je za 17. novembar koncert u Sava centru povodom 55 godina uspešne karijere. U intervjuu za Kurir kraljica narodne muzike otkrila je sve ono što je tišti - kako je živela u bedi, zbog čega je abortirala, gde je danas naslednica iz njenog istoimenog hita, ali i zbog čega nikad nije otišla kod plastičara.

Na početku razgovora pitali smo je da li je ovo njen oproštajni solistički koncert.

- Tako bi možda trebalo da se nazove! Ali, da je tako, preplakala bih ceo Sava centar. Taj koncert ne bi uopšte uspeo. I kad se budem opraštala od publike, neću ga tako nazvati jer znam da će me to ražalostiti i da ću neprestano plakati. Na binu ne izlazim sa četiri štapa, to sebi ne bih ni dozvolila. Dokle god u ogledalu vidim da izgledam odlično, pevaću!Kad smo već kod fizičkog izgleda, kako to da nikad niste otišli pod nož?- Tako lepo. Genetika je na prvom mestu, a i negujem se. Kod kozmetičara ne idem jer neću da mi neko s kursom od šest meseci nestručno razvlači kožu. To je lepo tog momenta, a posle sve visi. Nemam mitesere, a u životu mi ni silikoni nisu bili potrebni. Žene, ako žele, neka prave sise i na leđima! Ja ih imam za izvoz. Mogu da im pozajmim da ne idu kod hirurga. Nek uzmu pola od mene i nek meni ostane druga polovina.Kažu da ste bili fatalna žena u mladosti, prava seks-bomba.- Jesam. Od muškaraca nisam mogla da se odbranim. Mnogi su me želeli, ali ja sam birala obične ljude. Budžovani me nisu interesovali, niti muškarci iz moje branše.

Vaš bivši muž Vlada Perović rekao je da niste mogli da zatrudnite zbog greške lekara.- Abortirala sam zbog karijere i nikad više nisam ostala trudna. Kakvi lekari, kakvi đavoli. Ali, neću o tome.Šta je s vašim naslednicama, tačnije devojčicom s kojom ste otpevali istoimeni hit?- Poznata sam po tome da pomažem mladima. Ta devojka sada ima 27 godina, radi u frizerskom salonu u Starčevu. Udala se i ima dvoje male dece.Na neki način, vi ste i kraljica rijalitija.- Ma kakvi! Ne mogu više da visim u rijalitijima. Sad ne bih mogla da uđem tamo ni za milijardu dolara. Samo ako bude nešto novo, a ovo što je bilo dosad, ne daj bože. Voli me narod jer ne pravim gluposti. A i zbog toga što nisam zaboravila svoju sirotinju kad sam uspela. Neko kad uspe, kaže: „Ko šiša rodno selo“. A ja sam svoje selo opevala nekoliko puta. To narod voli kod mene i zato traži da me gleda.

1985. Lepa u zenitu slave
1985. Lepa u zenitu slave

I vi ste živeli u bedi.

- Majka nije imala novca da mi kupi čarape kad sam bila devojka. Ona nije htela ni da se uda, iako je rano ostala udovica. Tad sam imala dve i po godine. Nije želela da budem nekome pastorčić. Ja sam to znala i majku sam držala kao malo vode na dlanu.Neki kažu da je vaše vreme prošlo...- Pa vidim kako je prošlo! Te što pričaju tako, ne znaju da pevaju. Videćemo koliko će one da traju, a Lepa je 55 godina u žiži interesovanja. One koje to pričaju su pakosne. Ja ne mogu da idem ulicom i prutom bijem ljude i da ih teram da me vole. Ako Zorica Brunclik, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, koje su pevačke institucije, kažu da sam ja na prvom mestu, šta ja da kažem?!

Počasno mestoMOJA BEBA IMA KREVETACDa li i dalje čuvate lutku bebe koju ste dobili u rijalitiju „Veliki brat“?- Ona je i dalje na pravom mestu. Ima svoj krevetac. Tačnije, počasno mesto. Imam i macu od tri godine, bez koje ne mogu da živim. Pre bih dala sobu u svojoj kući nego tu macu.

Bivši je hvali, a ona...U KREVETU NISAM NIŠTA POSEBNO!Vaš bivši muž Vlada Perović kaže da ste bili odlični u krevetu!- Pa Lepa nije ništa posebno u krevetu, ali, eto, valjda je njemu bilo lepo. Ne znam kako je on to doživljavao. Pa ja se ne bacam kad sam u krevetu, ali s kim sam god bila, ti ljudi su me iskreno voleli. Takva sam osoba, nikada nisam zatvarala vrata leđima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track