NJIMA NI DALJINA NE MOŽE NIŠTA: Mirka Vasiljević otkrila recept za srećan brak!
Foto: Printksin

Oni odolevaju svemu

NJIMA NI DALJINA NE MOŽE NIŠTA: Mirka Vasiljević otkrila recept za srećan brak!

Stars -

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić gotovo od samog početka emotivne veze funkcionišu na daljinu. Iako su toliko udaljeni, njihov odnos funkcioniše bez problema, a Mirka je otkrila recept za to.

Naime, kako njegov posao nije vezan za jedan grad ili državu već se redovno seli zbog fudbalskih transfera, Mirka tvrdi da se navikla na to i da sve te promene posmatra na drugačiji način.

"Ja sam negde još odavno prestala da gledam državu gde Vujadin igra, grad gde on igra jer uvek nađete nešto što vam ne odgovara, što vam smeta, pa poredite, već to gledam kao mesto gde je on i gde će biti neko vreme jer se to u fudbalu sada brzo menjaju lokacije gde oni igraju, i kao mesto gde ćemo provesti jedan period života, steći neke nove navike, nešto novo videti, upoznati... S te strane gledam, više kroz njega a ne da li se meni to sviđa ili ne. Bude mi drago, naravno, pogotovo od kada imamo njih troje, da smo svi zajedno, jer to je onda prava porodica i pravi smisao", rekla je Mirka.

Njih dvoje su još od 2009. godine u emotivnoj vezi a venčani list još nisu potpisali.

"Biće naravno, mi ne bežimo od venčanja ali evo, ni letos nismo bili na moru jer je on imao svega 7 dana slobodno. Sad kad mu dođe zimski odmor, gledaćemo da otputujemo negde jer jedino tako možemo da se posvetimo jedno drugom 24 časa. I onda opet dolazi taj kratki, letnji period. Malo bi bilo bezveze da smo momak i devojka sa decom, i to sa njih troje. Trebalo bi to da se odradi i odradiće se", zaključila je glumica u emisiji "Premijera".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track