GOCA BOŽINOVSKA PRIZNALA: Istina je, Mirko je hapšen na slavu! Došlo je 10 policajaca u civilu i...
Foto: Printskrin

Mama otkrila sve

GOCA BOŽINOVSKA PRIZNALA: Istina je, Mirko je hapšen na slavu! Došlo je 10 policajaca u civilu i...

Stars -

Goca Božinovska i njen sin Mirko često su na meti medija zbog njegovog navodno bahatog ponašanja. Nedavno su ga policajci uhapsili i to na dan slave, a pevačica je konačno odlučila da otkrije pravu istinu.

Naime, ona je bila iskrena te je potvrdila da je bilo hapšenja ali da je razlog mnogo lakši od onoga što se po novinama spekulisalo.

"Stvarno su ga uhapsili, to je istina. Slavili smo, on je kolač odneo u crkvu i vratio se. Zvoni meni neko na vrata, vidim ja na kameri preko 10 ljudi. Izlazim, traže Mirka Šijana, i ja ih pustim. Mirko najnormalnije sedi na dvosedu. Kažem im da mi je slava i oni čestitaju. Kažu Mirko nije primao sudske pozive, ja ih zamolim da ne bude danas jer je slava, ali nije moglo. Morao je poći sa njima", rekla je Goca a onda otkrila i razlog zbog kog je njen sin trebao da se javi na sud.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"Pre 4 godine, on i drug su bili na Kopaoniku i napadne ih grupa momaka. Naravno, oni su im odgovorili i ispala je klinačka tuča. Svi su se pojavljivali na suđenju samo Mirka nema. I normalno, nije dao izjavu i ništa, morao je. Ali je gospodin morao da ide u Rašku, pa onda tamo da prespava i ujutru da se vrati autobusom, da nije imao dobru mamu da dođe po njega. Sve u svemu nije nikakvo ubistvo ili šta su već pisali, obična klinačka tuča", zaključila je Goca u emisiji "Ami G show".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, incident zbog kojeg je Šijan zaradio prijavu odigrao se ispred jednog ugostiteljskog objekta na Kopaoniku. Navodno, nekolicina mladića je razgovarala sa prodavcem, ali zbog galame koju je Šijan sa prijateljima pravio nisu uspeli sve da čuju. Nakon što su mu odbrusili da se utiša, započela je svađa, a usledilo je i potezanje noževa. Jednom mladiću tada je lakše povređena ruka, dok je drugi uboden. Policija je tada podnela krivičnu prijavu protiv Šijana i maloletnika starog 17 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track