Najnovije vesti

ABRONOŠA: Snežana otkrila da joj je muž gej

Usred srede

ABRONOŠA: Snežana otkrila da joj je muž gej

Stars

Kad je posle mnogo godina braka saznala da njen mužić em švrlja sa strane, em u krevet odvodi muškarce, pobesnela je i smislila osvetu. Rešila je da mu sve vrati, ali na svoj način

Pozdrav, drage moje pričalice! Jedva sam čekala da sednem za laptop i uz šolju kafe vam napišem sve one dogodovštine naših zvezda koje sam saznala. A verujte mi, današnje priče ćete pročitati u jednom dahu.

Glumica, zvaćemo je Snežana, nema sreće ni u karijeri ni u ljubavi. Odavno nikako da ubode neku dobru ulogu, a ni kod kuće joj ne cvetaju ruže. Sad slušajte dobro - Snežana je otkrila da joj je muž, zvaćemo ga Čovek, gej! Kad je posle mnogo godina braka saznala da njen mužić em švrlja sa strane, em u krevet odvodi muškarce, pobesnela je i smislila osvetu. Rešila je da mu sve vrati, ali na svoj način.

U početku ga je često zivkala, proveravala je gde je, s kim je, kad će doći kući. Onda je prešla na drugu stavku - nije mu dala da diše! Snežana je muža geja čekala ispred posla i vozila ga kući, insistirala je da svako veče imaju seks, a otišla je toliko daleko da ga je na kraju zaključavala u kući i držala ga, što bi naš narod rekao, na hlebu i vodi. Morao je da plati debelo što ju je izdao, i to s muškarcima! Sve to umalo da se završi nesrećom. Čovek više nije mogao da izdrži Snežaninu torturu, pa je pokušao samoubistvo. Ona je tad malo spustila loptu i predložila da idu na bračna savetovanja, ali mužić to ne želi, već hoće razvod.

Druga priča tiče se one o kojoj nismo dugo čavrljali, a to je Fudbalerka. Baš je bila nespretna pre neki dan, pa je pred rođendan pala i slomila zube. Kako sebi nije mogla da dopusti da bude krezava na žurki gde će da pije „moet“ i da se fotka za Instagram, Fudbalerka je brže-bolje otišla kod zubarke da joj sredi zubiće. Ali tamo je napravila skandal. Zubarka je slučajno Fudbalerku iglom bocnula u usta, kad ono krenuo da pršti silikon.

Pobesnela Fudbalerka počela je da urla, nazivala je doktorku kravom, sebe zvezdom i optuživala je da je to namerno uradila jer je ljubomorna na nju. I tako je ona pravo iz zubarske ordinacije otišla kod svog plastičara, koji ju je sredio, pa se na rođendanskoj žurki pojavila i s novim zubima i s novim usnama.

Drage moje, odoh sad malo do grada da vodim abrove, koje ću vam preneti sledeće srede. Do tada uživajte u dobrom provodu i sočnim pričama, koje mi možete poslati na mejl abronosa@adriamedia.rs

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...