Pobednik Survajvera Vlada Vuksanović
Foto: KURIR

Jedini Preživeo

Pobednik Survajvera Vlada Vuksanović

Stars -
Konačnu odluku donela Ava Karabatić, koja je bila favorit publike. Vladimir Vuksanović zasluženo poneo nagradu od 50.000
1 / 5

Napeto do samog kraja!Posle tri meseca borbe i preživljavanja u surovim uslovima na Kostariki, Vladimir Vuksanović je pobednik "Survajvera". On je zasluženo poneo nagradu od 50.000 evra. Izabran je glasovima velikog veća, ali je konačnu odluku donela Ava Karabatić. Odlučili su glasovi publike, koja je izabrala za favorita Avu Karabatić, a ona je zatim prosledila pobedu, ali i 50.000 evra Vladi Vuksanoviću. U kuloarima su odmah počele spekulacije da je to možda zbog ljubavi koja je planula na ostrvu.

Četvrta sezona surovog rijalitija završena je ovaj put muškim finalom, u kojem su se, pored pobednika, našli Milan Gromilić, Nikola Šoć i Sebastijan Flajs. Svi učesnici koji su se takmičili tokom 50 epizoda, možda i najbolje sezone "Survajvera", zajedno s finalistima su presabirali utiske u studiju. Delovalo je kao da su zaista sve svađe, cinkarenja, suze i tuče ostavili daleko iza sebe, na ostrvu izvan civilizacije... Čak su i dve zbog tuče diskvalifikovane takmičarke, Aleksandra Nakova i Stanija Dobrojević, u međuvremenu postale najbolje drugarice i pomno pratile program sedeći u publici jedna do druge.Veliko finale svojim nastupima uveličali su Toni Cetinski, Davor Jovanović, Nataša Bekvalac i Severina Vučković. Sa Severinom je nastupala Ana Bebić. Bekvalčeva nije zaostajala za njom, ona je promovisala svoj novi singl "Pozitivna".

Kristina i Šoć i dalje bliski

Dvoje takmičara koji su se tokom preživljavanja na Kostariki posebno zbližili tu posebnu bliskost, izgleda, forsiraju i u civilizaciji. Shodno tome zajedno su pozirali pred fotoreporterima. Inače, Kristina je glasala za Vladu.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević

Martina Vrobs
Martina Vrobs

Golotinja na sve straneNi ovoga puta „Survajver” nije protekao bez golotinje. Svoje grudi pokazivale su Stanija i Ava, a tokom jedne igre poprsje i gole zadnjice pokazale su i Kristina Bekvalac i Martina Vrbos. I muškarci su ostajali gologuzani, ali to je sve bio deo igre.

Preznojavanje oko Nate

Nataša Bekvalac stigla je u pratnji svog tima, koji se preznojavao, ali bukvalno! Kreator Darko Kostić držao je sve pod konac dok se pevačica nije popela na scenu. A da to nije nimalo lak posao, vidi se po prolivenom znoju ispod njegovog pazuha.

http://www.youtube.com/watch?v=YvnKEnBNZsk
http://www.youtube.com/watch?v=nAF85qB-3Hk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track