KURIR POSETIO CAKANU: Muž je grli i dok kuva!
Foto: Dragan Kadić

Topli dom

KURIR POSETIO CAKANU: Muž je grli i dok kuva!

Stars -

Dragica Radosavljević spremila bogatu prazničnu trpezu, a u pripremanju brojnih specijaliteta pomagao joj je suprug Nebojša Negić

Dragica Radosavljević Cakana spremno dočekuje Badnji dan i Božić.Pored toga što je prava domaćica i kulinarski majstor pa je spremila brojne đakonije, pevačica se pridržava i svih običaja koji se vezuju za Hristovo rođenje.U toku praznične euforije ekipa Kurira zakucala je na vrata Cakanine kuće u Sremčici, gde smo je zatekli sa unukom Mirkom i ćerkom Marijom za stolom. Domaćica se baš potrudila da joj trpeza bude bogata. Na njoj su se našli specijaliteti od piletine, podvarak, pilav, sarma, razne salate i kolači.

Zadovoljna i srećna... Radosavljevićka sa ćerkom
Zadovoljna i srećna... Radosavljevićka sa ćerkom

Svi na okupu- Poslužite se. U našoj kući uvek mora biti hrane. Došli su mi ćerka i zet sa decom iz Istanbula. Baka se trudi da unucima udovolji u svemu - kaže Cakana i skreće pogled na drugu stranu tražeći supruga Nebojšu Negića:- Ne znam gde mi Neša ode, malopre je bio tu. Mora da upali badnjak, to obično radi muškarac. Eh, doživela sam i to da ja budem muškarac u ovoj kući - smeje se pevačica.Dok je Cakana čekala supruga da dođe, ubacila je badnjak u kamin. Nakon što je ispoštovala tradiciju, sela je sa ćerkom na garnituru i sve vreme je grlila i ljubila, a unuka je u pozadini svirala na klaviru. Ubrzo je stigao i Cakanin muž Nebojša Negić, koji nam se obradovao.

Najdraži gost... Cakana sa unukom
Najdraži gost... Cakana sa unukom

Prijatno iznenađenje- Ma da li je moguće da je Kurir stigao kod nas? Prijatno ste me iznenadili - obratio nam se advokat, a onda je otišao sa Cakanom u kuhinju, gde joj je pomogao u spremanju pirinča. Nije odoleo a da ne poljubi domaćicu za šporetom.

Preuzela muški posao... Pevačica pali badnjak
Preuzela muški posao... Pevačica pali badnjak

Posle dugog ćaskanja uz kafu, odveli su nas u drugi deo kuće da nam pokažu mačku koju vole kao člana porodice. Ubrzo su stigli i ostali članovi porodice, a mi smo se pozdravili s njima i poželeli im da u blagostanju provedu praznike.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track