ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Imali su TEŠKO detinjstvo, jedva SASTAVLJALI  kraj s krajem, a danas
Foto: Kurir

Rešili mnoge probleme

ESTRADA IM JE PROMENILA ŽIVOTE Imali su TEŠKO detinjstvo, jedva SASTAVLJALI kraj s krajem, a danas

Stars -

Muzika je mnogima promenila živote, a takmičenja gde pokazuju svoje talente napravila im je karijere, koje su započinjali na audicijama.

Tanja Savić je iz Radinca posle uspeha u Zvezdama granda svojoj porodici obezbedila bolje uslove za život. Sredila je porodični dom, bratu kupila auto, a sestri platila školovanje.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Rada Manojlović je iz Četereže i nikada nije krila da je imala jako težak život i da joj je mnogo toga bilo uskraćeno. Zbog uspeha koji je postigla, rešila je finansijske probleme porodice.

Damir Dervišagić
Damir Dervišagić

Milan Stanković, pre nego što je postao miljenik tinejdžerki, bio postanar sa majkom i sestrom,a danas je situacija znatno bolja.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Milan Topalović Topalko je isticvao da je otrastao u teškim uslovima, ali iako danas živi daleko bolje, ne zaboravlja te teške trenutke.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Darko Lazić je iz Brestača kod Pećinaca, a danas već planira da kupi drugu nekretniku u prestonici. Već ima jedan stan na Košutnjaku, koju je preveo na suprugu Anu Sević, a sad želi da kupi i jedan u centru grada. Lazić je sagradio i kuću u Brestaču.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Adreana Čekić je iz Bosanskoj Dubici, zatim se preselila u Austruju, pa je u Beču završila školu, ali je slavu stekla u Zvezdama Granda.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Aleksandra Prijović je iz Belog Manastira. I pre nego što je počela da se zabalja sa pastorkom Lepe Brene, odlično je zarađivala. Sad živi sa Filipom Živojinovićem i neprestano putuje i nastupa.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Bonus video

(KURIR TV) AUTOBUS SE ZAKUCAO U CECINU KUĆU Drama na Dedinju, Ražnatovići uznemireni! Ima povređenih

EPK/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track