RADOST ZBOG PRINOVE Sestre Gobović: Ushićeno očekujemo novog člana porodice!
Foto: Luka Šarac

RADOST ZBOG PRINOVE Sestre Gobović: Ushićeno očekujemo novog člana porodice!

Stars -

Jedine bliznakinje na našoj muzičkoj sceni, članice sastava Gobo sisters, Marija i Marina Gobović, otkrivaju da ove godine još jedna beba stiže u njihovu veliku familiju.

Pevačice Marija i Marina Gobović (32) glasom i harizmom osvojile su muzičko nebo u Srbiji. Pored profesionalnog uspeha, za porodicu Gobović 2017. biće izuzetno srećna godina jer tamnokosa članica ovog sastava očekuje svoje drugo dete. Plavokosa Marija ima sina Stefana (1) i ćerku Sofiju (4,5), dok Marina ima sina Janka (3), koji se, kao i drugi članovi porodice, veoma raduje prinovi.

"Vest o mojoj trudnoći svi su s oduševljenjem prihvatili, ali moram priznati da se najviše obradovao sin Janko, koji je sve naše najbliže obavestio rečenicom: Mama će meni roditi bebu. Veoma je ushićen", kaže Marina i dodaje da joj pol bebe nije bitan. Ona takođe planira da bude aktivna trudnica i da nastavi sa nastupima dok god joj to bude prijalo, u čemu veliku podršku ima od svoje sestre Marije, koja je u ovom periodu preuzela na sebe veći deo obaveza oko organizacije nastupa.Pogledajte njihovu novu pesmu:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track