MATIĆ ZAVRŠIO TURNEJU PO AUSTRALIJI: Saša oduševio publiku u Melburnu
Foto: Promo

Imalo se vremena i za šoping

MATIĆ ZAVRŠIO TURNEJU PO AUSTRALIJI: Saša oduševio publiku u Melburnu

Stars -

Spektakularnim nastupom u Melburnu, Saša Matić je priveo kraju i više nego uspešnu australijsku turneju u sklopu koje je održao četiri koncerta.

Koliko se publika u zemlji kengura uželela žurki uz "kralja meraka" najbolje govori podatak da su karte prodate u rekordnom roku, pa su Matića dočekale dupke pune dvorane u Pertu, Sidneju, Adelejdu i Melburnu. Sa{a, koji je poslednji put u Australiji nastupao 2012. godine, izjavio je za Kurir da nije očekivao toliko odziv publike koja ja nadmašila sva njegova očekivanja.
"Moram priznati da je ova turneja čak i nadmašila naša očekivanja. Prezadovoljan sam posetom šali i atmosferom na koncertima. Ovo mi je već peta turneja po Australiji i svaki put do sada sam naišao na srdačan doček, prepune dvorane, sjajnu publiku i neverovatnu energiju i atmosferu na koncertima tako da, bez obzira na daljinu, rado i sa ogromnim zadovoljstvom dolazim u Australiju", priznaje Saša i dodaje da po povratku iz Australije nastavlja sa nastupima sirom Evrope, ali i sa radom na novim pesmama.
Foto Promo
Foto Promo
Tokom svog desetodnevnog boravka u Australiji Matić je maksimalno uživao u prelepim plažama, restoranima, a našlo se vremena i za šoping.
Pevač će se u Srbiju vratiti sa hrpom poklona za svoje tri dame, ćerke Aleksandru i Taru i suprugu Anđeliju koje s nestrpljenjem iščekuju njegov dolazak kući.
Foto Promo
Foto Promo
I.E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track