MIMA KARADŽIĆ SE SKRASIO PORED PLAVUŠE: Devojka koluta očima kad je ostavim samu
Foto: Damir Dervišagić

Njeno ime ne želi da otkrije javnosti

MIMA KARADŽIĆ SE SKRASIO PORED PLAVUŠE: Devojka koluta očima kad je ostavim samu

Stars -

Milutin Mima Karadžić, glumac i večiti zavodnik, konačno je priznao da je u srećnoj vezi sa atraktivnom plavušom, čije ime još nije otkrio javnosti.

U poslednje vreme su redovni gosti gradskih dešavanja, a atraktivna plavuša ne skida osmeh sa lica kad je pored nje šarmer iz Crne Gore. Ponekad možda i nije toliko srećna kada Mima daje intervjue, pa zbog toga mora da stoji sama.

"Ne znam da li mi zamera, ali vidim da koluta očima. Da li to znači da zamera, ne znam, ali joj verovatno nije prijatno", kaže uz osmeh Mima. Na pitanje da li će sa lepom plavušom konačno stati na ludi kamen, glumac kaže:

"Nemoj to da me pitaš. Ne znam."

Iako baš nije pričljiv kada se radi o privatnom životu, kada se pomenu poslovni projekti, Karadžić govori bez probelma. Ponosan je što je film „Biser Bojane” za kratko vreme pobrao sve simpatije gledalaca.

"Ovim tempom bi trebalo da za dve nedelje imamo 100.000 gledalaca. Idemo dalje. Zadovoljstvo se meri brojem gledalaca. Što se tiče mladih glumaca, mi ih ne bismo mogli proslaviti da oni nisu sami po sebi odlični. Slaven Došlo i Vanja Nenadić su sjajni glumci, koji su odlično odigrali svoje uloge" istakao je Karadžić.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Bonus video

TAMBURAŠI SVIRALI ZA MONIKU BELUČI: Pogledajte koju pesmu joj je Kusturica posvetio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track