GABRIJELA RAVNA KAO DASKA: Pevačica od dečka tražila NOVU GUZU!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nije zadovoljna

GABRIJELA RAVNA KAO DASKA: Pevačica od dečka tražila NOVU GUZU!

Stars -

Iako Gabrijela Pejčev važi za dobru ribu, za kojom se mnogi muškarci okreću gde god se pojavi, ova mlada pevačica ipak nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, a najviše joj ide na živce ravna guza!

Seksi Bugarka je, kako saznajemo, oduvek želela da ima podignutu i veću zadnjicu, a pošto je majka priroda nije obdarila, ona je rešila da se obrati plastičnom hirurgu da joj ostvari tu želju.

"Iako su mnogi komentarisali da se Gabi smuvala sa Milošem Medenicom iz koristi, oni su pokazali da ih veže prava ljubav, jer još od prošlog leta žive zajedno, ne odvajaju se jedno od drugog i na njihovim licima se zaista vidi da su srećni i ispunjeni. Miloš se, kao i svaki džentlmen, često nudi da joj kupi nešto, neku torbu, neki komad garderobe, parfem, ali ona ni na šta ne pristaje, kaže da ima sve što joj treba i da bi je jedino obradovalo kada bi joj kupio novu guzu. Miloš se uvek slatko nasmeje na ovu njenu izjavu i kaže da on voli njenu zadnjicu i da on tu ništa ne bi dirao. Ipak, Gabrijela, kao i svaka pevačica, želi da ima sve atribute kojima bi zapalila publiku na nastupima, te joj nisu dovoljne bujne grudi, već bi volela da ima i takvu zadnjicu. Miloš joj je obećao da će joj ispuniti želju onda kada se najmanje bude nadala", otkriva Gabrijelin blizak prijatelj, koji je insistirao da ne otkrivamo njegov identitet.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Gabrijela je već posetila neke privatne klinike u srpskoj prestonici i sa plastičnim hirurzima se konsultovala povodom ove intervencije. Pevačica je u dilemi da li da stavi silikon u guzu ili da ubaci masno tkivo iz nekog drugog dela tela, jer joj se silikon kao opcija baš i ne dopada.

Pevačica je kroz smeh potvrdila sve ove informacije:

"Tačno je da od Miloša tražim da mi plati povećanje guze. Volela bih i da je povećam i da je podignem. Uopšte nemam guzu, mnogo me to nervira. Sreća je da bar imam grudi. Iskreno, nije mi to trenutno prioritet. Izbacila sam novu pesmu, "Nisam udata", od koje mnogo očekujem, i jedino što mi je bitno sada jeste da se publici pesma dopadne i da je dobro promovišem. Za intervencije ima vremena. Prvo planiram da stavim nove zube, pa ćemo guzu, a možda bude i još nešto, nikada se ne zna", kaže vesela pevačica.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo/D. Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track