Marija Popović: Suprugu sam promenila navike
Foto: Petar Đorđević

Marija Popović: Suprugu sam promenila navike

Stars -

Ljupka voditeljka Marija Popović, koja svake nedelje inspirativnim temama edukuje publiku, objašnjava šta je motiviše da konstantno napreduje, koliku podršku i razumevanje dobija od bračnog partnera i ćerkice Sofije, ali i na koji način uspeva da uskladi poslovno i privatno

I mada joj je medicina dugo bila neostvarena profesionalna želja, voditeljka na Radio-televiziji Srbije, Marija Popović (32), nakon dužeg vremena uspela je da tu svoju ljubav spoji sa novinarstvom i pretoči je u edukativno-zabavni format.

Povezujući telesne i psihičke teskobe javnih ličnosti sa savetima kompetentnih doktora i naučnika, postigla je da se na jedan narodski način svaki problem približi publici i otklone postojeće zablude. Iako ovaj kvalitetan program zahteva mnogo zalaganja, ali i energije, šarmantna voditeljka uspeva da to nadomesti kroz druženje sa suprugom Milanom (37) i ćerkicom Sofijom (8).

- Porodica je moja relaksacija i oni uvek uspeju da mi vrate zdravu frekvenciju kroz zajedničko provedeno vreme – otkriva Marija i kaže kako devetogodišnji brak sa suprugom, takođe voditeljem Milanom Popovićem, održava kroz obostrano razumevanje.

Kompletan tekst možete pročitati u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 24. marta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track