Najnovije vesti

ABRONOŠA: Medena tražila 10.000 evra za epizodnu ulogu

Usred srede

ABRONOŠA: Medena tražila 10.000 evra za epizodnu ulogu

Stars

Zdravo, najlepši moji! Odmah da vam kažem da sam se divno provela za prvomajske praznike i svašta nešto saznala. Pa da krenemo!

Jedna glumica, zvaćemo je Medena, neprijatno je iznenadila kolege. Umislila je da je velika zvezda, zaboravila je odakle potiče i kakvi su budžeti za domaće filmove. Medena je za kratku epizodnu ulogu u jednom novijem ostvarenju tražila nerealan iznos. Inače, uloga koja joj je ponuđena trajala bi desetak minuta, a ona je, osim neobičnih zahteva na setu, tražila 10.000 evra! Moja prijateljica, koja je angažovana na filmu, prenela mi je da su svi bili preneraženi njenim previsokim zahtevima, a producenti su bili razočarani jer su silno želeli da ona odigra tu ulogu. Naravno da su odustali od te ideje.

Druga priča se tiče jedne pevačice, zvaćemo je Grlata. Ona sebe predstavlja kao top cicu punu samopouzdanja. Ali ne lezi vraže! Grlata obožava plastične operacije. Osim što je radila usta, za koja nikada nije priznala da ih je pumpala, povećala je i si*e. Iako stalno potencira da je zgodna i da ima guzu za poželeti, a da su njene grudi kao u grčke boginje, Grlata je otišla kod plastičara. Jedna ptičica mi je prenela da se Grlata hvali po gradu kako je iskeširala više od 10.000 evra za specijalni tretman povećanja i zatezanja grudi, ali da to nije običan silikon, već neki materijal koji se u organizmu zadržava dve godine. Najsmešnije u svemu tome je što je ona često ismevala pevačice sklone estetskim operacijama. Sigurni smo da ona ne želi da ovo izađe u javnosti, ali...

Treća priča je o Problematičnom, koji stalno pravi haos. Nedavno je u jednoj kafani poželeo da pokaže kakav je dasa. Ekipa momaka koji su sedeli za stolom pored njega su, ni krivi ni dužni, umalo dobili batine. Naime, jedan dečko je slučajno Problematičnog u prolazu polio pivom, a ovaj je skočio kao divljak i krenuo da urla. Iako mu se dečko izvinjavao i nudio mu turu pića na njegov račun, Problematični se nije smirio. A u jednom momentu je i zapretio momcima da će im dovesti svoj klan da se razračunaju s njima! Srećom, obezbeđenje je na vreme reagovalo, pa je Problematični napustio kafanu u rekordnom roku. To bi bilo sve za danas. 

Ako imate neki sočan trač, šaljite mi na abronosa@adriamedia.rs

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...