TIJANA BOGIĆEVIĆ U PROBLEMU: Probe zvuka prošle veoma LOŠE!
Foto: Printskrin/Jutjub

Predstavnica Evrovizije

TIJANA BOGIĆEVIĆ U PROBLEMU: Probe zvuka prošle veoma LOŠE!

Stars -

Srpska predstavnica na Evrosongu Tijana Bogićević juče je imala drugu probu na sceni u Kijevu, koju su obeležili tehnički problemi.

Kako prenose britanski mediji, Tijanina proba nije prošla dobro, što se može čuti i u snimcima objavljenim na Jutjubu.

Naša predstavnica imala je probleme sa zvukom, pa su mnogi njen nastup ocenili kao katastrofalan, a kažu da nije pomogao ni prateći plesač, koji je jedina osoba, osim Tijane, koja će se videti na bini.

Ocene evrovizijskih fanova nakon ovih proba nisu dobre. Zbog toga je Tijana u poslednjih nekoliko dana znatno pala na kladionicama, koje joj daju sve manje šanse za prolazak u finale. Potpuno je drugačija sudbina, na primer, hrvatskog predstavnika Žaka Hudeka, koji je imao znatno više kvote od Tijane pre odlaska u Kijev. Ipak, on je svojim nastupom oduševio fanove Evrosonga, pa se sada na kladionicama kotira mnogo bolje od srpske predstavnice.

Ipak, najvažniji razlog zašto ove greške na probama mogu biti kobne po plasman Srbije jeste činjenica da žiri, koji daje polovinu ocena svakom izvođaču, svoje glasove zasniva upravo na onome što pevači prikazuju na generalnim probama, u ponedeljak. Što znači da će Tijana tada morati da ostavi bolji utisak ako želi da izbegne debakl.

Printscreen/Youtube
Printscreen/Youtube

(Metro)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track