(FOTO) IMAO JE NAJVEĆU DUŠU U GRANDU: Njegovu pesmu su svi ISMEJALI, sklonio se sa scene, a danas...
Foto: Printscreen

Pevao sa Radom i Kaćom

(FOTO) IMAO JE NAJVEĆU DUŠU U GRANDU: Njegovu pesmu su svi ISMEJALI, sklonio se sa scene, a danas...

Stars -

Treća sezona "Zvezda Granda" je bila ujedno i najuspešnija, jer je iznedrila zvezde poput Rade Manojlović, Katarine Živković i Milana Stankovića

U toj sezoni pobedu je odneo Subotičanin Dušan Svilar, a publiku osvojili i pevači poput Nemanja Stevanovića i Slobodan Batjarević Cobe.

Cobe je upamćen kao simpatičan momak, čiste duše koji je osim dobrog glasa, pokazao i da je dobar i pažljiv prema svojoj porodici. Cobe uživa u ljubavi sa suprugom Anom s kojom ima dvoje dece Slađanu i Nebojšu.

Posle završetka treće sezone, Cobe je snimio pesmu „Karmin od vanile“ koja je postala veliki hit, ali pesma koju je za njega napisao Dragan Kojić Keba "Gel, gel kupujem" donela mu je tolike probleme da je razmišljao da zauvek napusti estradu.

"Posle "Farme 3" sam dobio pesmu koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao. On je hteo da mi učini i ne sluteći da će pema "Gel, gel kupujem" doživeti neuspeh. Toliko sam negativnih komentara dobio na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pesme slegne, da se zaboravi", rekao je Cobe nedavno.

Puls

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ĐANIJEV SNIMAK POKIDAO: Kada vidite kako on imitira ŠAKA, uhvatićete se za stomak! VRHUNSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja