CECA GALANTNO PROSLAVILA ROĐENDAN: Trubačima dala 1.500 evra
Foto: Vladimir Šporčić

PEVAČICA BILA VEOMA GALANTNA DOMAĆICA

CECA GALANTNO PROSLAVILA ROĐENDAN: Trubačima dala 1.500 evra

Stars -

Svetlanu Ražnatović su na slavlju povodom 44. rođendana iznenadili svirači koje je 1999. angažovala za spot „Dokaz“, a doveo ih je njen sin Veljko Na rođendanskom slavlju Svetlane Cece Ražnatović (44) svirali su njeni omiljeni trubači koje je pevačica 1999. godine angažovala za spot „Dokaz“, a iz restorana su izašli bogatiji za 1.500 evra, saznaje Kurir.

foto: Vladimir Šporčić

Desetak muzičara u belim odelima došlo je na proslavu kod folk zvezde s njenim sinom Veljkom, a na ulici su već počeli da sviraju upravo „Dokaz“. Ceca se oduševila kad je videla stare saradnike, zagrlila ih je, sve izljubila, a onda je na žurki tek nastalo ludilo. Trubači su ispunjavali želje gostima, nije bilo kompozicije koju nisu umeli da odsviraju, a zadovoljna domaćica ih je vrlo lepo počastila. Čak 1.500 evra su svojim kućama poneli muzičari.

- Uh, što nam je bilo dobro. Mi smo baš zadovoljni, neka živi naša kraljica Ceca - rekli su nam oduševljeno kad su izašli sa slavlja.

foto: Vladimir Šporčić

Cecina žurka je trajala do zore, a najveseliji „gost“ bio je njen sin Veljko, koji je i pevao sa svojom mamom. Takođe, on je bio zadužen i da ispraća goste, a među prvima je slavlje napustio političar Dragan Marković Palma.

- Proveo sam se fenomenalno. Ceca uvek organizuje pravo domaćinsko slavlje - rekao nam je zadovoljno Marković.

Čim je on otišao, na rođendan je stigla Milica Pavlović, koja se odmah latila mikrofona i zapevala svoj hit „Konačna odluka“.

foto: Vladimir Šporčić

Ređali se hitovi

Svi za mikrofonom

Svetlana Ceca Ražnatović prva se latila mikrofona na rođendanu i sinu Veljku otpevala pesmu „Bobane“ Olivera Mandića. Veljko je na svom profilu postovao kako Aco Pejović izvodi čuveni hit Džeja Ramadanovskog „Od ljubavi do mržnje“, i kako Haris Džinović peva „Nazdravite, drugovi“ i „Muštuluk“.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track