GOCA TRŽAN PONOSNA NA BUJNO POPRSJE: Koristiću sise dok se ne oklembese!
Foto: Filip Plavčić

Seksi cica

GOCA TRŽAN PONOSNA NA BUJNO POPRSJE: Koristiću sise dok se ne oklembese!

Stars -

Goca Tržan maksimalno koristi svoje atribute, a po svemu sudeći, bujno poprsje najviše. Tako je bilo prošle nedelje, na snimanju spota za njenu novu pesmu „Ne daj mi ljubav“.

foto: Luka Šarac

Njen dekolte je bio u prvom planu. Kako i ne bi bio kad se odlučila za haljinu koja više otkriva nego što pokriva. Toliko da paparaco Kurira nije ni imao šta drugo da slika osim njenih čvrstih grudi, koje su u brushalteru još više došle do izražaja. Ali pevačicine obline nisu privukle pažnju samo našoj ekipi, koja se tom prilikom zadesila u studiju u kom je ona ekranizovala novu numeru, već i ostalim prisutnima.

- Šta blenete u moje grudi? Hoću da ih iskoristim dok su lepe i čvrste. Ima li nešto loše u tome? Pa, neću vazda biti ovako lepa i mlada. Sad je prava prilika i treba to iskoristiti. Moje dude su čvrste i treba da budu u fokusu - rekla je Tržanka.

foto: Filip Plavčić

Ubrzo je stigao i njen suprug Raša Novaković, koji nije imao priliku da uživa jer se njegova draga presvukla u duksericu. To mu ipak nije smetalo, jer će u njima svakako uživati kod kuće.

Ljiljana Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Goca Tržan: Ljubav dajem svima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track