HALID BEŠLIĆ PROGOVORIO O SINU DINU: Pevač otkrio detalje saobraćajne nesreće o kojima je dugo ćutao
Foto: Damir Dervišagić

DUGO JE ĆUTAO

HALID BEŠLIĆ PROGOVORIO O SINU DINU: Pevač otkrio detalje saobraćajne nesreće o kojima je dugo ćutao

Stars -

Pre dva meseca Dino Bešlić, sin Halida Bešlića je doživeo lakšu saobraćajnu nesreću u samom centru Sarajeva. Halid Bešlić do sada nije želeo da priča o tome šta se dogodilo,ali kako kaže, na svu sreću sve je prošlo bez težih posledica.

"Hvala Bogu,sve je prošlo bez težih posledica. Dino je slomio dva prsta prilikom nesreće, i opravio se. Nije bio kriv za nesreću, međutim, desilo se, ali i osobe koje su učestvovale u sudaru su prošle sa lakšim povredama. Ta priča je iza nas, i ovih dana se spremamo za kratak godišnji odmor", kaže Halid. On kaže da ne voli toliko more, ali da uživa na Romaniji.

"To je moj zavičaj. Na Romaniji se najbolje odmara i duševno i emotivno sama najzadovoljniji kad sam na planini. Idemo i na more par dana, i onda se vraćamo obavezama", kaže Bešlić. Pevač ističe da mu najveću radost na odmoru priušte unuci.

"Za sina nisam imao vremena, i dosta toga sam propustio u njegovom odrastanju. To su mi svi rekli, da se sve nadoknadi uz unuke i bili su u pravu. Unučad su u centru pažnje i njima posvećujem svaki slobodan trenutak", kaže Bešlić koji pakuje kofere za porodični odmor.

foto: Marina Lopičić

(Kurir.rs/Expressmagazin, Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja