NASTAVLJENA SARADNJA: Rasta peva o drogi, Žika glumi narko-bosa!

Spot za pesmu „Kilo, kilo“

NASTAVLJENA SARADNJA: Rasta peva o drogi, Žika glumi narko-bosa!

Stars -

Očigledno je da su se reper i glumac sprijateljili tokom zajedničkog angažmana u jednom šouu, pa ga je Rasta angažovao za potrebe novog videa

Stefan Đurić Rasta snimio je novu pesmu „Kilo, kilo“, a pored provokativnog teksta o kokainu i golišavih devojaka, u spotu glavnu ulogu igra glumac Srđan Žika Todorović.

Očigledno je da su se reper i glumac sprijateljili tokom zajedničkog angažmana u jednom šouu, pa ga je Rasta angažovao za potrebe novog videa. Todorović u spotu ima ulogu narko-bosa, koji je dobar prijatelj s reperom. Kada Rasta dolazi u njegovu kuću u divljini kako bi mu doneo robu (kokain), Todorović ga oberučke prima i pozdravlja.

Pored Žikinog pojavljivanja, Rasta nije odoleo a da ne uključi i suprugu Anu Nikolić, koja svakog trenutka treba da se porodi. Naime, Đurić je u pesmi opevao kako provodi vreme, pa nije izostavio da pomene buduću majku njegovog deteta.

- Mamasita je vredna ko kilo lagano, na štiklama jedna u milion dok šeta se gradom. Milion dolara sva vrata otvara sa mnom, januar u ponoć, ja ležem sa Nikolić Anom - deo je nove Rastine pesme.

foto: Damir Dervišagić

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track