IVAN GAVRILOVIĆ ŠOKIRAO: Arkan me je ošišao!
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

OTKRIO NEPOZNATE DETALJE

IVAN GAVRILOVIĆ ŠOKIRAO: Arkan me je ošišao!

Stars -

Popularni denser se na nagovor frizera ofarbao u šareno, a kad ga je Ražnatović ugledao, naredio mu je da promeni frizuru

Ivan Gavrilović, najpopularniji pevač devedesetih, otkrio je do sada nepoznate detalje o svom druženju s pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom. Denser je ispričao da ga je komandant jednom prilikom naterao da se ošiša na ćelavo.

- Imao sam neki nastup tih ranih devedesetih i pre toga sam otišao kod frizera Dekija, koji je tada frizirao celu estradu. On me je naložio da me ofarbam u neku neobičnu boju, obožavao je Boja Džordža, pa je hteo da ličim na njega, čak me je i našminkao - pričao je Ivan kroz smeh u emisiji „Vikend šou“.

Međutim, denser nije ni slutio da se na tom nastupu nalazi upravo Arkan, koji je, po pevačevim rečima, bio šokiran njegovim izgledom.

- Ulazim ja tamo i vidim komandanta kako sedi. Pozdravim se s njim, a on mi kaže: „Dođi ’vamo! Jesi li ti, bre, normalan? Gde ćeš tako da nastupaš, kao derpe neki.“ Majke mi, to mi je rekao. Onda je nastavio: „Ko te ošišao?“ Ja kažem: „Pa, Deki. On frizira i vašu ženu“ - otkrio je Gavrilović.

Po njegovim rečima, Ražnatović je odmah pozvao frizera Dekija, kome je očitao bukvicu.

- Rekao mu je: „Alo, šta si to uradio Ivanu? Vrati ga u normalu!“ Ja sam ujutro u osam sati morao da idem kod Dekija da me ošiša - priča pevač kroz smeh.

foto: Damir Dervišagić

Anegdota s folkerom

DŽEJ ME IŠUTIRAO IZ AUTOBUSA!

Ivan je na nastupe devedesetih išao s kolegama iz grupe Fanki Dži, Dr Igijem, ali i folkerom Džejom Ramadanovskim.

- Imali smo turneju po Kosovu i Metohiji. Putovali smo autobusom, a tu je bio i Džej. Ja sam voleo da mašem ljudima iz busa kad se smestim, što je Džej primetio. Prišao mi je i rekao: „Voliš da budeš u centru pažnje? Ajde dođi u prednji deo autobusa, da vidiš kakva devojka sedi tamo, hoće da te poljubi.“ Ja sam bukvalno potrčao tamo, i kada sam stigao, Džej je samo ispružio nogu i šutnuo me u dupe. Ispao sam iz autobusa i pocepao novu „versaće“ jaknu. Haos - rekao je Ivan smejući se.

foto: Instagram

Drugari

KAKVA BAKA!

Ivan Gavrilović i dalje se druži s još jednom dens ikonom devedesetih, Slađom Delibašić.

Bivša članica grupe Đogani fantastiko ima 48 godina i unuče, a izgleda bolje nego ranije.

- Da li je realno da ovako izgleda jedna baka? Žena bez premca u svemu. Duši, lepoti, drugarstvu - napisao je Ivan na Instagramu pored fotke sa Slađom.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Dragan Kadić, Damir Devišagić, Profimedia, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kriminalci koji su obeležili 90-te!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track